Andrea Monge trakk seg fra «Big Brother» i begynnelsen av oktober. En av de viktigste grunnene var savnet etter kjæresten og søvnmangel. Da han kom ut sa han som følger til bigbrother.no:

Les også: BB-Andreas M: Jeg angrer ikke på at jeg trakk meg

– Det verste med å være der inne er ikke å ha kontroll. Det at jeg ikke kunne ringe til kjæresten min når jeg ville. Det var helt greit å savne kjæresten min den første måneden. For på den tiden fikk jeg sove. Men de siste seks-syv søvnløse dagene har bare vært helt pyton, fortalte han.

– Ikke på grunn av «Big Brother»

Litt over en måned etter at Andreas M kom ut av «Big Brother»-huset er forholdet over:

– Det var jeg som gjorde det slutt, hvis man skal si det slik. Men det er jo aldri så enkelt. Vi var bare ikke ment for hverandre, sier «Big Brother»-deltakeren til «Little Brother» på TV 2 Bliss.

Deltagelsen i realityprogrammet førte ikke til at de gikk fra hverandre.

– Det var ikke på grunn av Big Brother at det ble slutt. Det hadde nok skjedd uansett, men jeg fikk et annet syn på ting etter Big Brother, nå setter jeg mer pris på ting.

Les også: Andreas M kranglet med kjæresten om «Big Brother»

– Irritert og sint

Men paret var uenig om at han skulle være med i TV-programmet:

– Hun ble jo irritert og sint da jeg fortalte at jeg hadde søkt på «BIg Brother» og skulle flytte inn i huset kort tid etter. Etter at hun fikk roet seg ned og tenkt seg om, gikk det greit. Vi snakket ut om det og nå er alt i orden, sa Andreas Monge til bigbrother.no rett før han gikk inn i huset.

Les også: Andreas M viser endelig frem drømmedama

– Stresser ikke

Den nysingle deltakeren nyter sin nye tilværelse:

– Jeg stresser ikke med å finne meg ny kjæreste. Jeg har ikke vært singel på lenge, så nå er jeg det, sier deltakeren til «Little Brother» på TV 2 Bliss.

Les også: Andreas M. redd for å bli stemplet som pysete

Se det sterke intervjuet fra da Andreas M trakk seg og forlot huset.