Madonna, Karl Lagerfeld, Jimmy Choo og Lanvin er bare noen av designerne som har samarbeidet om kolleksjoner med H&M. Nå har turen kommet til det italienske motehuset Versace.

Vi guider deg gjennom skinn, nagler, glitter og glamour, og gir deg tipsene til hva du kan shoppe og hva du kan droppe i Versace for H&M-kolleksjonen. Se video øverst i saken!

LES OGSÅ: Versace for H&M: Nå får du designerklær på «billigsalg»

Hva synes du om Versace for H&M-kolleksjonen? Si din mening i avstemningen under!

Mangfoldig kolleksjon

Versace for H&M omfatter stilinspirasjon helt fra Gianni Versaces tid og frem til dagens kolleksjoner. Kolleksjonen består av 40 plagg og 20 tilbehør til dame, 20 plagg og 10 tilbehør for menn, samt tre interiørprodukter til H&M Home.

LES OGSÅ: Sølv: Designerne du bør merke deg

Skinn og silke er gjennomgående i damekolleksjonen som omfatter draperte kjoler i metallnett, skinjakker og skinnkjoler med nagler, flerfargede trykk og statementtilbehør. Herrekolleksjonen inkluderer dresser i skarpe snitt, gensere, skjorter og t-skjorter med trykk, samt skinnjakker og skinnbukser med nagler.

LES OGSÅ: Whitney Port: – Norske jenter har bedre stil enn amerikanske

KJERSTIS FAVORITTER: Kjersti falt for den sorte skinnkjolen med nagler, som kan bli en julebordsfavoritt (kr 2499), det glitrende skjørtet med mye vidde og dekorativ bord nederst (kr 999), de høyhælte skolettene med lakkdetaljer (kr 1299) og den fotside, røde kjolen med splitt og korsettoverdel (kr 1999).
IDAS VERSACE FOR H&M-FAVORITTER: Fra toppen t.v: Ida falt for herregenseren med svart og hvitt print (kr 699). Flere av herreplaggene i Versace for H&M-kolleksjonen er minst like fine til damer. Den svarte skinnjakka med nagler fra damekolleksjonen er også blant Idas favoritter (kr 2499). «Chokeren» med leoparddetaljer er blant høstens aller kuleste tilbehør, og er perfekt til den lille sorte (kr 499). Den korte jakka med flerfarget print er typisk Versace, og er like fint til jeans som til over en enkel festkjole (kr 999).

Hva synes vi om kolleksjonen?

Versace føyer seg inn i rekken av stjernedesignere som lanserer gjestekolleksjoner i samarbeid med H&M. Designersamarbeid er i vinden, og H&M, Bik Bok, Lindex og Weekday er blant kleskjedene som satser på designerplagg på «billigsalg».

LES OGSÅ: Slik vil Adidas se deg neste år

Det har vært knyttet stor spenning til Versace for H&M-kolleksjonen. Kanskje først og fremst på grunn av Versaces designuttrykk. Her snakker vi glitter og glamour, flerfargede print, «over the top» og «more is more». Italiensk «high fashion» på sitt beste, og noen vil påstå sitt verste.

Vi er imidlertid positivt overrasket over kolleksjonen. Her er det faktisk noe for enhver smak fra skinn, nagler, glitter og glamour til fargeglade print, statementtilbehør og lekre festkjoler. Når det er sagt er dette neppe en kolleksjon man kler seg i fra topp til tå. Her gjelder det å style plaggene riktig for å unngå «overkill», og ligge unna det aller mest harry. For selv med Versace er det enkle ofte det beste.

Skinnjakkene og de ensfargede plaggene er verdt pengene fordi de kan dresses opp og ned, og er av gode kvaliteter. Noe av tilbehøret blir imidlertid i dyreste laget for H&M, selv om det står Versace på merkelappen.

LES OGSÅ: Tør du gå slik neste sommer?

Sjekk hva du bør shoppe og hva du bør droppe i Versace for H&M-kolleksjonen i videoen øverst i saken!

Versace for H&M kommer i butikk torsdag 17. november.

Denne artikkelen er skrevet av Kjersti Skar Staarvik og Ida Elise Eide Einarsdóttir.