Marte Sæterens «Hotel Cæsar»-karakter Vanessa har den siste uken blitt en kontroversiell figur på hotellet.

I de nyeste episodene har «Cæsar»-seerne blitt sjokkert over at Vanessa har hatt sex med den gifte Jens August Anker-Hansen (spilt av Kim Kolstad), som på toppen av alt er faren til Vanessas kjæreste Goggen Anker-Hansen (spilt av Tarjei Westby).

Nødvendig for å skape drama

Marte forstår at folk kan mislike Vanessa-karakteren akkurat nå.

– Jeg kan skjønne det selv, fordi det er masse ved Vanessa som er lett å ikke like. Samtidig tenker jeg at det må være noen som kommer inn og er kjipe mot andre for at det skal bli drama, sier hun.

Sjekk ut Vanessas blogg her!

Hennes kollega Marianne Westby, som spiller den svært usympatiske Cathrine Hove, har opplevd at mennesker på gata har trakassert henne. Dette har ikke Marte erfart.

– Jeg har aldri opplevd noe ufint på gata. Jeg tror ikke folk tør å komme bort og være slemme mot meg der, men det er klart at man merker mye engasjement på internett, sier Marte.

Se intervju med Marte øverst i saken!

– Følte meg uglesett

De intime scenen hun spilte inn med Kim Kolstad var ikke en stor utfordring for noen av dem.

– Det har gått veldig fint. Vi syntes det var en kul historie, og vi har hatt det kjempegøy. Det er også gøy å spille mot en som har vært her så lenge, har erfaring og er veldig dyktig i det han gjør.

Marte Sæteren spiller Vanessa Nyman i «Hotel Cæsar».

Marte opplevde imidlertid at noen på innspillingssettet reagerte på hva som ble filmet.

– Det var morsomt da vi skulle spille inn scenene med Vanessa og Jens August, fordi det var første gang jeg møtte folk og deres reaksjoner i forhold til alt dette her. De syntes det var veldig, veldig merkelig at Jens August og Vanessa hadde funnet sammen. Jeg følte meg skikkelig uglesett av folk, altså! Jeg hadde tidligere tenkt tanken om at det er noe merkelig i dette forholdet, men jeg ble skikkelig tatt på senga av at folk kom bort og dultet i meg og sa: «Dette her må du ikke finne på å gjøre!» og den type ting, sier hun og ler.

I videoen øverst i saken kan du blant annet se Marte fortelle om hvordan Vanessa-karakteren har utviklet seg fra starten til der hun er i dag.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.30.

Les mer om «Hotel Cæsar» her