Mario Balotelli (Foto: Ed Garvey/Pa Photos)
Mario Balotelli (Foto: Ed Garvey/Pa Photos)

Balotelli må bla opp 3,6 mill. etter fyrverkeriuhell

Mario Balotelli får svi på pungen etter at huset han leide tok fyr.

Kan du skape et vinnerlag?
Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no:
Tabell | Terminliste | Statistikk

Mario Balotelli har vært i England i under halvannet år, men har havnet i mer bråk enn de fleste presterer i løpet av en hel karriére.

Den siste tiden har lykken imidlertid begynt å snu for den italienske urokråka, med stadig mer spilletid og viktige scoringer for ligalederne Manchester City.

Baksmell
Det betyr likevel ikke at det er fritt for baksmeller etter alt ståket. Ifølge The Sun har Balotelli nå fått regningen for fyrverkeriepisoden hvor han var være ved å brenne ned hele millionkåken han leier fra en forretningsmann i Manchester:

400.000 pund - eller vel 3,6 millioner norske kroner etter dagens kurs.

Les også:– Balotelli havnet i kokainfabrikk

Badet tok fyr
Huset skal ha fått store røykskader etter at en av Balotellis venner skjøt fyrverkeri ut baderomsvinduet, og selve badet skal ha blitt fullstendig ødelagt.

«Super Mario» sa etter episoden at han var «veldig, veldig sint», og viste frem en t-skjorte med teksten «Why always me?» etter å ha scoret mot byrivalene Manchester United drøyt 24 timer etter brannen.

Og med en ukelønn som trolig ligger et sted mellom 900.000 kroner og 1,6 millioner kroner, trenger ikke Balotelli frykte et besøk fra kemneren med det aller første.

Les også:Slik forklarer Balotelli sin gåtefulle t-skjorte

Mario Balotelli (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Mario Balotelli (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Balotellis vei til aksept
TV 2 Sportens Kasper Wikestad har tidligere skissert Balotellis vei til aksept på følgende måte:

* Debuterte for Lumezzane i Serie C som 15-åring. Etter å ha prøvespilt for blant andre Barcelona, signerte han for Roberto Mancinis Inter Milan. 17 år gammel fikk han sin debut i Serie A mot Cagliari. I kampen etter, i cupen mot Reggina, nettet han to ganger. Hans første seriemål kom Atalanta et halvt år senere.

* Balotelli var i flere krangler både med trener José Mourinho og lagkameratene i 2008/09-sesongen.

* Etter å ha tatt på seg en AC Milan-trøye, mens han spilte for rivalen Inter, måtte Balotelli beklage seg. Fortsatte likevel med å kaste drakten etter å ha slått Barcelona i Champions League. Angrepet av egne supportere.
Se Balotelli i AC Milan-drakt her (ekstern lenke)

* Manchester City ville hente Balotelli allerede da Mark Hughes var manager i klubben. Men speiderne i klubben satte sammen en video med alle Balotellis krumspring på banen, og Hughes avstod fra å prøve å hente han. Endte i City da hans tidligere Inter-sjef Roberto Mancini sendte en sjekk på £24 millioner til sin tidligere arbeidsgiver.

* I løpet av de første ukene i Manchester viste Balotelli fram sin splitter nye Audi. Parkeringsbøtene skal samlet ha kommet seg opp i over £10 000, og hans Maserati skal ha blitt tauet bort nesten 30 ganger.

* Skal ha blitt bøtelagt med over £300.000 til sammen for diverse episoder som dartkasting på klubbens juniorer, og slåssing med Jerome Boateng og Vincent Kompany.

* Etter å ha misset hele sesonginnledningen i fjor grunnet skade, markerte han seg i sesongens andre start med to scoringer mot WBA. Fulgte opp med rødt kort for å ha sparket etter Youssuf Mulumbu.

* Sjanseløs på å få på seg treningsvesten under oppvarmingen til Champions League-møtet med Dinamo Kiev i Champions League. Brukte senere 36 minutter på å bli utvist.
Se Balotelli slite med å få på seg treningsvesten her (ekstern lenke)

* Plukket av banen tidlig i første omgang mot Seattle Sounders i en treningskamp i sommer etter at han prøvde å hælsparke ballen i mål alene med keeper. Roberto Mancini mente han viste manglende respekt for motstanderen.
Se Balotellis forsøk på hælspark her (ekstern lenke)

* Sett på tur sammen med noen av de største mafiabossene i Napoli i sommer.

* Satte fyr på sitt eget hus med fyrverkeri. Drøyt 24 timer senere scoret han kampens to første mot byrival United og viste frem trøya med teksten ”Why always me?”.