Datter av tidligere president Bill Clinton trives i rampelyset. Nå blir hun TV-reporter.
Datter av tidligere president Bill Clinton trives i rampelyset. Nå blir hun TV-reporter.

Chelsea Clinton blir TV-reporter

Datteren til USAs utenriksminister Hillary Clinton og ekspresident Bill Clinton er ansatt som nyhetsreporter i TV-kanalen NBC.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere president Bill Clinton intervjues av sin datter Chelsea i forbindelse med hans siste bok. (Foto: DON EMMERT/Afp)
Chelsea Clinton skal rapportere både for NBC Nightly News og kanalens nyhetsshow «Rock Center with Brian Williams», som handler om grupper og vanlige mennesker som utmerker seg ved å gjøre gode ting.

Clinton har vært kjent for sin svært tilbakeholdne holdning til pressen og har tilsynelatende ikke likt rampelyset som har fulgt hennes foreldres politiske karrierer.

Samtidig som hun skal jobbe som journalist, skal hun fortsette på sine doktorgradsstudier ved University of Oxford. Hun jobber også som helsearbeider ved New York University og har engasjert seg i sin fars veldedige stiftelse.

– Chelsea Clinton har levd et oppsiktsvekkende liv. Hun har en uvanlig forståelse av mennesket, i bygater, rundt omkring i landet og verden rundt, sier NBCs nyhetsanker Brian Williams. (©NTB)