Christian Eriksen (Foto: THOMAS COEX/Afp)
Christian Eriksen (Foto: THOMAS COEX/Afp)

– Ferguson ønsker Eriksen som Scholes-erstatter

Christian Eriksen har storspilt for Ajax denne sesongen og er ønsket av flere av verdens største klubber. Manchester United meldes å være klar til å by på 19-åringen.

Den danske tenåringsensasjonen Christian Eriksen har virkelig blitt lagt merke til i Fotball-Europa med storspill for det danske landslaget og for klubben Ajax.

Vist klasse i Mesterligaen
19-åringen har vist klasse i Mesterligaen og det meldes av flere britiske medier at storklubber som Manchester United, Manchester City og Barcelona alle er ute etter signaturen til den offensive midtbanespilleren.

Les også: Ønsker å hente Bale til Barcelona

Alex Ferguson skal se på den unge dansken som en erstatter for Paul Scholes som la opp etter forrige sesong.

United vil gi 180 millioner
Nå skal United-sjefen være klar til å bla opp rundt 180 millioner kroner for Eriksen.

Det er blant annet den engelske avisen Daily Star som melder at kilder har bekreftet at forrige sesongs Premier League-mestere ønsker å sikre seg Eriksen.

– United er veldig interessert i han. De vil ha han og 180 millioner er hva de er klar til å by.

Les også: Spansk avis: – Solskjær, den norske Pep Guardiola

Drømmer om Barcelona
Eriksen vant nylig «Årets danske spiller» og har selv uttalt at det ville drøm å spille for Barcelona.

– Jeg tror alle fotballspillere vil drømme om å spille for Barcelona og jeg tror deres måte å spille på vil passe meg veldig bra, sa dansken ifølge Goal.

Fikk skryt av Ferdinand og Lampard
Blir det derimot Premier League vil det være en flott revansje for Eriksen som ble vraket av både Chelsea og Tottenham for flere år siden. London-klubbene mente dansken var for liten av vekst til å kunne hevde seg på det nivået.

Eriksen fikk voldsomt skryt av blant andre Frank Lampard og Rio Ferdinand da Danmark tapte 1–2 hjemme mot England i februar og har denne sesongen fire mål på tolv kamper for Ajax.