Erik Huseklepp
Erik Huseklepp

– Bari skylder Huseklepp en mill i lønn

Erik Huseklepp kjemper for å få utbetalt rundt en million kroner i utestående lønn fra Bari.

Nordmannen - som i øyeblikket befinner seg på landsbygda utenfor Cardiff foran lørdagens privatlandskamp mot Wales - trives langt bedre i britiske Portsmouth enn i Sør-Italia og kaotiske Bari.

– Her i England er det helt annerledes. Her følger de ting til punkt og prikke, så det er mye enklere å forholde seg til i hvert fall, sier Huseklepp til TV 2.

Les også: Portsmouth-fan til Huseklepp: – Du kan få ha sex med min kone

– Ikke så gøy
Slik var det ikke i Italia. TV2 kan avsløre at Huseklepp fortsatt har en million kroner tilgode i lønn fra Bari.

– Det er en klubb som er i en veldig utsatt situasjon og ikke klarer å gjøre opp for seg, så det er jo ikke så gøy, kommenterer bergenseren.

– Hva gjør du med saken da?

– Jeg har en agent som jobber litt med det nå, så får vi se. De har ikke klart å gjøre opp for seg, så får vi bare håpe at det blir gjort - til slutt.

Les også: Nå har Brann fått penger for Huseklepp-salget

– Vi følger reglene
Bari-direktør Claudio Garzelli hevder på sin side at alt er i skjønneste orden.

– Vi følger reglene. Ifølge kontrakten er det tre utbetalinger. Hver utbetaling har sin egen betalingsfrist. Vi har fulgt reglene fordi vi har betalt to av utbetalingene, og betalingsfristen for den siste er ikke før i januar 2012, sier Garzelli til TV 2 Sporten.

– Men hvorfor har dere ikke bare gjort opp med ham allerede?

– Vi følger avtalen som er gjort, svarer Garzelli.

Etter det TV 2 kjenner til, er Huseklepp og hans agent Tore Pedersen ikke av den oppfatning. Huseklepp mener at fristen er gått ut - og at han dessuten kun har fått utbetalt lønn en gang fra Bari-oppholdet.