The Voice
The Voice

Bli publikum på «The Voice»

Oppdag Norges beste stemme live i Oslo før jul.

Innspillingen av TV 2s nye storsatsing «The Voice - Norges beste stemme» starter den første uka av desember. Allerede nå kan du melde deg på som publikum i salen under den spennende første delen av programmet - «Blind Audition».

Under opptakene av «Blind Audition» sitter de fire mentorene (Sondre Lerche, Hanne Sørvaag, Magne Furuholmen fra a-ha og Yosef fra Madcon) med ryggen til den syngende deltakeren. Liker de det de hører, kan de trykke på stolen slik at den snur seg mot deltakeren. Først da får de se hvem de har valgt til å coache videre. Trykker flere mentorer på knappen, må de seg imellom kjempe om hvem som får være deltakerens mentor.

Se «Blind audition»-klipp fra den amerikanske utgaven av «The Voice» med Christina Aguilera som en av mentorene.

De ferske mentorene i «The Voice - Norges beste stemme»: Sondre Lerche, Hanne Sørvaag, Magne Furuholmen fra a-ha og Yosef fra Madcon vil gi dere et fantastisk show med talentfulle sangere!

Innspillingsdatoer og oppmøtetider er:

Mandag 5. desember – 16:00 og 19:00

Tirsdag 6. desember – 16:00 og 19:00

Torsdag 8. desember – 16:00 og 19:00

Lørdag 10. desember – 12:30 og 15:00

Søndag 11. desember– 15:30 og 18:00

Slik får du billetter:

Send navn, alder, telefonnummer, antall billetter og ønsket dato til:

tvpublikum@nordiskfilmtv.com

Sted: Nydalen Studios, Gullhaug Torg 3

Nedre aldersgrense for å være publikum er 12 år. Publikum under 18 år må være i følge med voksen. Showet vil vare cirka 2-3 timer fra oppmøte til det er ferdig. Det spilles inn to show per dag, og det er mulig å være publikummer på to show av gangen hvis du ønsker det.

Les også: Derfor takket Madcon-Yosef ja til «The Voice - Norges beste stemme»