Mario Balotelli (Foto: Sharon Latham/Pa Photos)
Mario Balotelli (Foto: Sharon Latham/Pa Photos)

– Balotelli havnet i kokainfabrikk

Mafiabesøket i Napoli tok slutt da han plutselig så et bord lasset med hvitt pulver.

Manchester City-angriper Mario Balotelli har fortalt italienske antimafia-etterforskere at han under sitt mye omtalte mafiabesøk i Napoli var innom en kokainfabrikk.

Les også: Balotelli dro på tur med mafiaen
Les også: Balotelli forhørt om mafiakobling

Bord lesset med kokain
Stjernespilleren endte opp foran et bord lesset med kokain som ble preparert for salg, skriver Napoli-avisen Il Mattino.

Det var i juni 2010 av Balotelli skal ha slått følge med en forretningsmann mistenkt for å hvitvaske penger for organisert kriminalitet i Scampia, et av de mest beryktede Comorra-dominerte områdene i Napoli.

Stakk da han så kokainet
Ifølge etterforskenes rapport skal Balotelli ha bedt om å bli tatt med tilbake sitt hotellrom da han endte opp i kokainfabrikken.

Balotelli ble forhørt som et mulig vitne i september, og fortalte etterforskerne at han ikke kjente til folkene i rommet der han så kokainet.

Om Balotelli tenkte «why always me?» eller om noen sa «this is why, Mario!» under besøket vites ikke, men Balotelli har en egen evne til å havne i trøbbel.

Les også: Tor-Kristian Karlsen om Balotelli: – Han får aldri fred fra AC Milan-ryktene

Balotelli på godt og vondt
Om det er uvettig fyrverkeri-bruk, kasting av dartpiler på lagkompiser, at han har klart å pådrag seg tre parkeringsbøter – per dag eller å droppe Citys parade etter FA-cupseieren forrige sesong til fordel for å kaste vannballonger i Milano, så skjer det alltid noe rundt Balotelli.

Les også: – Lagkompisene ødela Balotellis bil med råtten fisk

Men selv om det tidvis er negative overskrifter om Balotelli, så hører det med til historien at han etter et casinobesøk ga en uteligger 10.000 kroner og han tok affære da han møtte mobbeoffer utenfor treningsfeltet til City.