Erik Huseklepp og resten av Portsmouth laget står uten manager etter at Steve Cotterill fant seg ny jobb fredag. (Foto: PA Wire/Pa Photos)
Erik Huseklepp og resten av Portsmouth laget står uten manager etter at Steve Cotterill fant seg ny jobb fredag. (Foto: PA Wire/Pa Photos)
Erik Huseklepp (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)
Erik Huseklepp (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)

Huseklepp scoret to i Portsmouth-seier

– Alltid spesielt å score her på hjemmebane, sier Erik Huseklepp.

Portsmouth - Nottingham Forest 3-0:

Erik Huseklepp har ikke scoret for Portsmouth siden i slutten av september. Men i lørdagens hjemmekamp mot Nottingham Forest løsnet det endelig for bergenseren igjen.

Huseklepp sto nemlig for to av scoringene i den sterke 3-0-seieren.

Les også:Portsmouth-fan til Huseklepp: – Du kan få ha sex med min kone
Les også: Erik Huseklepp mobbet etter kløning på treningen

Championship i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Dro til fra 25 meter
27-åringen sørget for 1-0 like før pause med et flott langskudd fra 25 meters hold. Huseklepp var frempå igjen i det 76. minutt og la inn en perfekt plassert corner, hvorpå lagkompis Dave Kitson satte inn 2-0.

Nordmannen fikk kveldens andre scoring seks minutter før slutt.

– Jeg er veldig godt fornøyd med det første målet mitt. Jeg fikk en god førstetouch, gikk forbi en mann og skrudde den i hjørnet. Jeg traff den godt nok, sier Huseklepp til Pompeys hjemmeside.

– Det andre målet var mer rotete, men noen ganger er det viktigst å bare få ballen i nettet, legger han til.

Portsmouth innehar nå 15. plassen i Championship. Nå tror Huseklepp på bedre tider for kystklubben.

– Vi har spilt godt i lang tid på hjemmebane. Nå må vi bare begynne å plukke poeng på bortebane også. Det er alltid spesielt å score her på Fratton Park og supporterne har alltid vært fantastiske mot meg. Jeg er svært takknemlig for det, sier han.

Huseklepp ble byttet ut med Benjani ett minutt før full tid. Bjørn Helge Riise var ubenyttet reserve på Portsmouth-benken.

Carew med seier
Også for John Carews West Ham ble det seier lørdag, men laget våknet først etter at nordmannen ble byttet ut ved halvtid borte mot Hull. Sam Baldock ordnet 1-0 etter 49 minutter, mens Jack Collison fastsatte sluttresultatet til 2-0 etter en knapp times spill.

Like bra gikk det ikke for Crystal Palace, som måtte tåle 0-2-tap for Cardiff. Gjestene holdt ut i 69 minutter, men scoringer av Kenny Miller og Peter Wittingham sørget for hjemmeseier. Steffen Iversen spilte de siste ti minuttene for Palace, mens Jonathan Parr satt på benken hele kampen. (©TV 2 Sporten/NTB)