Stabæk (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Stabæk (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Vil kaste Stabæk ut fra Telenor Arena før siste kamp

Eierne vil komme tidligere i gang med asfalteringen.

Kjell Chr. Ulrichsen vil ha Stabæk ut av Telenor Arena før siste hjemmekamp mot Haugesund på grunn av planlagt asfaltering oppå banedekket.

Ivrig med asfalten
Budstikka skriver at Stabæk spiller det som trolig blir lagets aller siste kamp på Fornebu 20. november. Med en gang kampen er ferdig, starter et av Ullrichsens selskaper å fjerne kunstgresset på arenaen. Det skal legges asfalt i stedet, slik at alt blir klart til rallybrødrene Solbergs motorshow, som skal arrangeres lørdagen etter.

- Det er veldig knapp tid. Derfor har vi spurt Stabæk om de kan flytte denne siste kampen til en annen bane. Hvis ikke kan verdien av gressmatten bli redusert eller i verste fall ødelagt på grunn av tidsnød, sier styreleder Didrik B. Schnitler i Euroforum.

Norges Fotballforbund vil ikke godta noen kampflytting ut fra hensynet til fair play, men euroforum, som skal arrangere motorshowet, gir seg ikke.

Det er veldig knapp tid. Derfor har vi spurt Stabæk om de kan flytte denne siste kampen til en annen bane.

- Vi har en avtale om at fotballen plikter å flytte på to-tre kamper under visse forutsetninger, og de har ikke flyttet på en eneste kamp ennå. Vi håper fortsatt på en løsning, selv om vi ser at det kan by på problemer. Dialogen er iallfall positiv, sier Schnitler.

Avviser
Jon Tunold, daglig leder i Stabæk Fotball, har en litt annen versjon:

- Vi har allerede flyttet på kampen mot Strømsgodset, fra slutten av juni til august. For øvrig har jeg ikke sett noen avtale om flytting av et konkret antall kamper, forteller han.

(NTB)