VENNER ELLER FIENDER? Zlatan og Messi. (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)
VENNER ELLER FIENDER? Zlatan og Messi. (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)

Messi om Zlatans «boksjokk»: – Jeg vet ikke hva han tenker

Lionel Messi blir hengt ut i superstjernen Zlatan Ibrahimovics nye bok «Jeg er Zlatan Ibrahimovic».

– Jeg vet ikke hva han tenker, men jeg hadde hele tiden et godt forhold til Zlatan, og følelsen min var at det hadde også de andre spillerne i laget.

Zlatan Ibrahimovic hevder at Lionel Messi tok kontakt med trener Pep Guardiola da Zlatan scoret masse mål, og sørget for at argentineren fikk den sentrale rollen i Barcelonas angrep.

LES OGSÅ: Zlatan til Guardiola: – Du har ingen baller – dra til helvete

– Frem til at Messi begynte å snakke, var det ingen problemer. Men argentineren ville selv ha en plass sentralt på banen for å få større rom, og dermed måtte «Ibra» tilpasse seg, skriver den nåværende AC Milan-stjernen i sin bok.

Zlatan beskriver beskriver også Messi som en fantastisk spiller, men mener de to er «veldig ulike som personer».

Zlatanbok (Foto: Font forlag/)
Zlatanbok (Foto: Font forlag/)

– Vet ikke hva han tenker
Lionel Messi hevder imidlertid overfor den svenske avisen Aftonbladet at det ikke finnes en konflikt med svensken, etter å ha hørt Ibrahimovics ord fra den kommende selvbiografien «Jeg er Zlatan Ibrahimovic».

– Jeg vet ikke hva han tenker, men jeg hadde hele tiden et godt forhold til Zlatan, og følelsen min var at det hadde også de andre spillerne i laget, sier Messi om kritikken fra Zlatan.

Zlatan stempler spillerne i Barcelona som «en gjeng skolegutter» i boken sin.

Heller ikke det kjenner Messi seg igjen i.

– Han kom godt overens med spillerne på laget. Om han hadde noen problemer så var det treneren, men det er mellom dem. Både jeg og resten av spillerne på laget kom godt overens med Ibra, konstaterer Messi.

– De er sjokkert
Ifølge journalist Cordula Reinhardt i den Barcelona-baserte avisen El Mundo Deportivo liker både Pep Guardiola og Barcelona-toppene svært dårlig skriveriene i Zlatans bok.

– Nå er det Zlatan mot Pep. Noen i Barcelona er svært sjokkert og oppgitt over disse påstandene, sier Reinhardt til Aftonbladet.

Boken har fått massiv omtalte i spansk sportspresse de siste dagene.

– Det var en reaksjon som ingen ventet seg, og det har skapt debatt i Spania. Det er den store nyheten i media. Bomben har eksplodert og nå kan vi vente oss reaksjoner i ukevis fremover, spår Reinhardt.

På norsk neste uke
Zlatan Ibrahimovic ærlige bok med den passende tittelen «Jeg er Zlatan Ibrahimovic» kommer for salg 5. november.

Knut Ola Ulvestad i Font Forlag opplyser til TV 2 Sporten at boken om Zlatan kommer i norsk oversettelse i neste uke.