Zucarello (Foto: Niklas Larsson/Ap)
Zucarello (Foto: Niklas Larsson/Ap)

Ny klubb inn i jakten på Mats Zuccarello Aasen

Modo er ikke lenger favoritt til å hente Mats Zuccarello Aasen tilbake fra NHL.

24 år gamle Mats Zuccarello Aasen er for tiden degradert fra NHL-laget New York Rangers til farmerlaget Connecticut Whale i AHL.

Det er ikke et trivelig sted for en ambisøs spiller i sin andre sesong i amerikansk hockey.

HV 71 heteste alternativ
Gamleklubben Modo ønsker å hente ham tilbake til svensk toppserie, men får nå konkurranse av HV 71, melder Aftonbladet.se. Ifølge avisen er HV 71 nå det heteste alternativet om han ønsker en retur til Sverige.

Les også: Modo vil hente Zuccarello tilbake

Zuccarellos agent Erik Ryman sier at han ikke kan kommentere konkret interesse for sin klient.

- Men det er mange klubber i Sverige som har kommet med forespørsler og det er ikke er gitt at det blir Modo om han kommer tilbake, sier Ryman.

HV 71 jakter på en forward etter at Fredrik Bremberg ble sparket.

Vil ikke bli værende i AHL
Mats Zuccarello Aasen gjør det bra i AHL, men har måttet se to andre forwarder bli kalt opp til Rangers nylig. Aftonbladet skriver at nordmannen har skaffet seg leilighet i Hartford, der Connecticut Whale hører hjemme.

Men ifølge en reportasje i dagens VG sier Zuccarello at han bor på hotell. Han skal ikke være interessert i å tilbringe hele sesongen i AHL.

Zuccarello spilte to sesonger for Modo før han ble solgt til New York Rangers. Skal han forlate Rangers er alternativene, i tillegg til en retur til Sverige, et annet NHL-lag eller en annen europeisk liga.