Joakim forelsket
Joakim forelsket

Big Brother-Joakim er håpløst forelsket i Silje

– Det er så forbannet frustrerende.

Mens Tine fortvilet betror seg om sin store forelskelse i Joakim, bekjenner samtidig Joakim at han er håpløst forelsket i Silje. De to hadde så vidt noe på gang for en tid tilbake, men nå ser det ut til at gnisten mellom de to har sluknet. Silje vender den kalde skulderen til og viser null interesse for Joakim.

Les også: Lesbiske Big Brother-Tine er forelsket i Joakim

Les også: BB-Silje og Joakim får ikke kose i fred

Søndag kveld innrømmer Joakim i skrifterommet at han er forelsket og har falt hudestups for Silje. Han er tydelig fortvilet over måten hun skyver han vekk på når han prøver å hjelpe henne.

Forelsket og frustrert

– Jeg hadde ikke planer om å falle for noen her inne i «Big Brother»-huset, men se på jenta da, hun er helt nydelig, sier en fortvilet Joakim

– Det er ikke lett å falle for en person, i hvert fall når jeg vet at hun ikke kommer til å gjengjelde følelsene.

– Det er så forbannet frustrerende, sier han oppgitt.

Les også: Her blir Joakim avvist av den finske blondinen

– Ikke Siljes feil

De siste dagene har Joakim forsøkt å trøste Silje siden hun både har vært syk og nominert. Silje har helt tydelig gitt uttrykk for at hun ikke ønsker hjelp til å løfte humøret. Hun har i stedet sagt at hun synes det er slitsom at han ber henne være i godt humør og er fryktelig lei maset hans.

– Jeg blir spesielt lei meg når Silje skyver meg vekk når jeg prøver å hjelpe henne. Spesielt når hun sier at hun er lei av at jeg maser på henne når jeg prøver å gjøre henne til lags slik at hun skal få det bedre her inne, sier han og legger til:

– Det ikke hennes feil, det er jo mitt valg og falle for henne, avslutter han trist.

Det er ikke så lenge siden man nesten skulle tro at enda to deltakere hadde funnet hverandre og dannet par. De to hadde det riktig så hyggelig i senga, men ble dessverre avbruttda samtlige av de andre deltakerne hoppet opp i senga og avbrøt hele akten.

Han uttalte også:

– Du er en av de fineste jentene jeg har sett.

Les også: BB-Joakim:– Eks-kjæresten min er eldre enn mammaen min

Anstrengt forhold

Etter kosinga har det ikke gått så veldig bra for det forspådde paret. Ved forrige ukes nominering ga nemlig Joakim ett poeng til Silje.

– Jeg har blandende følelser og har gitt ett poeng til Silje, forteller Joakim, men har selvfølgelig en forklaring:

– Det gjør utrolig vondt, jeg ønsker ikke å gjøre det men jeg synes det er anstrengt å snakke med deg.

Les også: BB-Joakim går fra klining til nominering

560461