Molde
Molde
hosetsol
hosetsol

Eikrem: – Nå er det bare å kjøre på!

Magne Hoset vil ikke dele æren med Brann. Men sjefen selv fryder seg over at Molde vant gull fordi erkerival Rosenborg ble ydmyket på Lerkendal.

Med gulldrakten over festskjorten og champagneflasken i hånden ankom Magne Hoset et Molde sentrum i fyr og flamme.

– Jeg har aldri sett så mange moldensere på et sted før. Det er en bra kveld for innbruddstyver, de kan ta hvert et eneste hus i hele Molde. For i kveld skal alle sammen feire, sier Hoset, med festsnusen godt plassert under overleppa.

– Veldig emosjonelt
Molde by har ventet på gullet i 99 lange år, og i klubbens hundrede var ventetiden over.

– Det har ikke slått meg ennå, men det kommer til å bli veldig emosjonelt etter hvert. Akkurat nå er det bare en glede for alle, sier Hoset.

565512

LES OGSÅ:Solskjær kan feire gullet med 3333 champagneflasker
LES OGSÅ: Simonsen om Molde-gullet: – Det største man kan gjøre i norsk fotball

Gir ikke bort æren
Alt var duket for gullfest på Aker Stadion i kveld, men der klarte ikke Molde å gjøre jobben selv. Godset utlignet ett minutt før full tid, og stillheten senket seg over Røkkeløkka. Men i Trondheim ladet Brann opp til cupfinale med målorgie mot Rosenborg. Dermed serverte bergenserne gullet på sølvfat til Molde. Men Hoset nekter å dele æren med de rødkledde.

– Vi har gjort dette selv, vi, men vi sender gjerne en takk til Trondheim akkurat nå, gliser Hoset.

– Kjempeartig! Vi hadde håpet å avgjøre selv, men måten det blir gjort på er kanskje enda bedre for oss, sier Solskjær til TV 2 Sporten.

565522