BB kyss
BB kyss

BB-Siv Anita: – Det var bare et uskyldig kyss

Hun vil fortelle Andreas P om hvorfor hun kysset Ben.

En drøy uke har gått siden Siv Anita brått ble kidnappet av en ninja fra skrifterommet og sendt avgårde til det finske «Big Brother»-huset. Opplevelsene i den fiske leiren har vært mange og varierte. Hun ble umiddelbart tatt godt imot av det finske deltakerne.

– De var veldig utadvendte og morsomme. Litt crazy rett og slett, forklarer Siv Anita til bigbrother.no

Se hennes ville finske opphold her:

565284

Les også: Siv Anita har funnet seg en ny «player» å kysse på

Første kvelden fikk hun til og med alle guttene i huset for seg selv. De andre jentene måtte sitte på soverommet, mens Siv Anita festet i saunaen sammen med gutta. Selv om hun brøt sammen i gråt av savn etter de norske deltakerne, og kanskje spesielt på grunn av savnet etter «Big Brother»-kjæresten Andreas P i skrifterommet, tok det allikevel ikke lang tid før hun fant tonen med den finske muskelbunten Ben. De to hadde den første kvelden en hyggelig stund i boblebadet og senere på kvelden kommer det ikke overraskende et kyss.

– Det var et uskyldig kyss i en lek som heter nødt eller sannhet. Så det vet jeg at han tåler, sier Siv Anita til bigbrother.no.

Les også: «Big Brother»-Siv Anita oppløst i tårer i det finske BB-huset

Opp -og nedturer

Oppholdet videre i det finske «Big Brother»-huset for blondinen fra Trøndelag har bestått av både opp -og nedturer. Vi har sett henne gråte, feste og flørte hemningsløst med de finske guttene. Under ukesoppdraget denne uken hadde hun i oppgave å være sexy værdame, noe hun mestret utmerket. Det er tydelig at hun har gjort et godt inntrykk på den korte tiden hun har vært i huset, og de finske deltakerne skulle mer enn gjerne beholdt henne en stund til.

For henne var savnet etter Andreas P spesielt tungt.

– Det ble en veldig brå overgang. Jeg kjente ingen og de rundt meg snakket finsk. Jeg visste ikke hvem som var nominert og hvem som hadde gått ut fra det norske huset og det freaket meg helt ut.

– Så du begynte å gråte?

– Ja, jeg overrasket meg selv da jeg gjorde det, forklarer Siv Anita til bigbrother.no.

Les også: Big Brother-Andreas P erklærer krig mot finske Ben

God venn

De siste dagene har vi sett at hun har fått ekstra god kontakt med en av de andre kjekkasene i den finske leiren, nemlig Sebastian. På skrifterommet innrømmer hun hva hun synes om den sjarmerende finske deltakeren.

– Jeg synes han er en helt fantastisk person, jeg vet ikke hvorfor, men han er bare så bra, sier Siv Anita med stort smil og smårød i kinnet.

– Jeg kan snakke med han om alt og teste grensene hans angående sex.

Sebastian har nemlig bestemt seg for at han ikke skal ha sex før ekteskapet, og Siv Anita liker tydeligvis å erte han og se hvor langt hun kan tøye strikken.

Les også: «Big Brother»-Siv Anita savner ikke Andreas P

– Han er helt motsatt av meg. 22 år gammel, jomfru og kristen. Men vi fikk veldig god kjemi. Men det hadde han også med Janica som var helt annerledes enn ham, sier Siv Anita.

Avsluttet med norsk fest

Som avslutningsfest arrangerte finske «Big Brother» en norsk fest med lusekofter og norsk mat til full begeistring både for Siv Anita og de finske deltakerne. De fråtset i god mat og drikke og avslslutten naturligvis festen i boblebadet.

Les også: Andreas P må møte Siv Anita i bleie

562142