Caro
Caro

Forbannet «Big Brother»-Caroline skjeller ut Joakim

– Du er vel ikke dum i hodet.

Etter store mengder alkohol, slo idyllen i huset sprekker lørdag kveld. Caroline som også ellers er glad i å diskutere, gyver løs på Joakim. Det hele starter med baksnakking av Silje som har gått å lagt seg fordi hun ble sur da hun ikke fikk drikke alkohol. Deretter utvikler diskusjonen seg til en kjempekrangel hvor hun tar for seg og skjeller ut Joakim fordi han på et tidspunkt tidlig i programmet sa at han ville ofre seg for Tine hvis hun røk ut av huset.

Les også: BB-Caroline forsøkte å forgifte Joakim

Hissig utbrudd

– Du skjønner vel hva jeg mener, du er vel ikke dum i hodet? roper Caroline hissig til Joakim.

– Når du sier at du vil gå hvis Tine ryker ut, forstår du vel at dine fans på utsiden stemmer på deg. Det fører til at dere til sammen får dobbelt så mange fans som den andre som er nominert samtidig, fortsetter hun.

Les også: Krigen mellom Caroline og Joakim trappes opp

Tatt ut av sammenheng

Joakim prøver etter beste evne å forsvare seg mot den hissige blondinen som ikke har tent til å gi seg med det første og holder hardnakket på sitt.

– Den setningen ble tatt ut av sammenheng fra en fortrolig samtale mellom meg og Tine ute i luftegården. Vi planla ikke taktisk spill, sier han og legger til:

– Men jeg mente det der og da fordi jeg er så glad i Tine.

Årsaken til Carolines ekstreme utbrudd er da Sarah tok opp denne situasjonen med Joakim for en god stund tilbake. Hun spurte han direkte under livesendingen om han var villig til å gå ut av «Big Brother»-huset hvis det var Tine som røk ut. Joakim svarte umiddelbart ja, og dette har satt sinne i kok hos enkelte av de andre deltakerne i huset.

Les også: Joakims foreldre: – Det var helt forferdelig å se på

Taktisk spill

– Jeg mente det der og da, men jeg og Tine har snakket om det i ettertid, og jeg kommer ikke til å gå ut hvis Tine ryker, gjentar han.

Caroline mener fremdeles at de to har satt i gang et spill for å vinne flest mulig fans på utsiden.

Tenk på alle de som holdt med deg den gangen, de stemte helt sikkert på Tine, og det er grunnen til at hun fortsatt er i huset, hevder hun hardnakket.

Les også: Derfor har Joakim og Caroline sluttet å krangle

562066