BB sex intervju
BB sex intervju

Big Brother-Janica: – Angrer ikke på sexen

...og i natt var det mer action i biblioteket.

I dag måtte Janica ta et tårevått farvel med Roberto. Men i natt tok de et mer intimt farvel med hverandre. Paret hadde nemlig sex med hverandre nok en gang før de to turtelduene måtte forlate hverandre. Bare etter noen timer i huset fant Janica og Roberto tonen. Allerede første kvelden havnet de til køys og det ble svært intimt. Men Janica ønsket ikke å ha sex første kvelden. Men andre kvelden klarte ikke Janica å si nei.

Les mer: Her er Robertos hete sex med Janica

Janica holdt ikke sexen skjult for de andre i huset.

– Jeg har nå mistet «jomfrudommen» på TV, sa hun.

– Skulle ikke ha sex

Da hun kom ut av huset og ble intervjuet av bigbrother.no sa hun følgende om sexen:

– Da de spurte meg før jeg gikk inn i «Big Brother» om det var noe jeg ikke skulle gjøre i huset, svarte jeg at jeg ikke skulle ha sex. Men så hendte det og når det hadde skjedd en gang, kunne vi like gjerne gjøre det flere ganger, forklarer Janica.

For i løpet av uken har det blitt mye sex på paret. Da Janica på torsdag kveld viste Roberto hvordan man skal strippe skikkelig og utførte en skikkelig lap-dance, ble det nok en gang action på natten.

Les mer: Her har de sex - igjen

Se det hete strippeshowet her.

562503

– Glemmer kameraene

På fredag ble biblioteket åpnet som ekstra soverom i «Big Brother»-huset og det gjorde at paret ble enda mer intime.

– Når du er der inne så tenker du ikke på at det er flere som ser på. Man glemmer alle kameraene og mikrofonene, sier Janica.

Men tilføyer:

– Jeg anger ikke, sier hun og da hun tok avskjed med Roberto så var de klare på at de skulle møtes igjen. Enten i Finland eller i Norge.

Les mer: Høylytt sex vekket «Big Brother»-deltakerne i natt