Roberto og Janica
Roberto og Janica

Høylytt sex vekket «Big Brother»-deltakerne i natt

Selv om Janica og Roberto befant seg i et totalt annet rom.

Det er ikke første gang paret har sex i «Big Brother»-huset. Hele denne uken har det gått hett for seg mellom de to, selv om Roberto allerede mandag fikk sexnekt av legen etter å ha pådratt seg stafylokokker.

Fredag kveld bestemte «Big Brother» seg for å gi de to litt alenetid og lar de få overnatte på biblioteket alene. Mens de tidligere har prøvd så godt de kan å skjule sexen under dynen og etter beste evne holdt en dempet tone strippet for høylytte hyl, slipper de denne gangen hemningene og har endelig høylytt sex.

Les også: Her har de sex - igjen

Direkte over høytalleren

Det de derimot ikke er klar over er at «Big Brother» setter lyden fra biblioteket direkte over til soverommet der de andre deltakerne fremdeles ikke har tatt kvelden. Mens lyden synger ut i høytallerne på rommet sprer en rungende latter seg i rommet.

Les også: BB-Roberto vekkes av Janicas stønning

Holder seg for ørene

– Nei, nei nei, roper de andre deltakerne og holder seg for ørene når lyden av Janica og Robertos sex fyller soverommet.

Tett etterfulgt av latter og applaus.

De to turtelduene på biblioteket aner ingenting før de kommer inn på soverommet neste morgen.

Les også: Ler etter sex med Big Brother-Roberto

Forlater huset

Jancia kom inn i det norske «Big Brother»-huset sist fredag som et friskt pust i den norske leiren og har tok umiddelbart Roberto med storm. Paret endte fort til sengs med hverandre, og har nytt godt av hverandres selskap under hele Janicas opphold. Søndag forlater imidlertid Janica huset og setter kursen tilbake til den finske leiren, og etterlater Robero nok en gang til seg selv.

Les også: BB-Roberto får sex-nekt

562564