BB sex
BB sex

Her har de sex - igjen

Big Brother-Janica lar seg friste for andre gang i løpet av natten.

Jancia har kommet inn som et friskt pust i den norske leiren og har tatt Roberto med storm. Paret endte fort til sengs med hverandre. I natt ble det nok en gang full pott til Roberto. Etter flere heftige bevegelser på dyna og stønning fra Janica ligger de plutselig helt rolig. Og når Roberto kanskje forventer noen fornøyde sukk fra Janica får han i stedet latter. Men senere på natten prøver Roberto igjen og da blir det skikkelig moro. Og ingen grunn til å le. Se video over.

Les også: Big Brother-Andreas P erklærer krig mot finske Ben

200 000 har sett stripteasen

Det er ikke rart at det blir action for kvelden startet med at Janica utførte en skikkelig lapdance på Roberto. Det hete strippeshowet er hittil blitt sett av nesten 200 000 her på bigbrother.no, og flesteparten av de skuelystne har vært finske fans av Janica.

Se showet her.

562503

Les mer: BB-kompis: – Janica er ikke bra nok for Roberto

Fikk sex-forbud

Akkurat som seerne var også «Big Brother»-gjengen store fans av stripteasen til Janica og Roberto besvarte det hele med et eget strippeshow for Janica. Og showet ender i sengehalmen til tross for at Roberto har fått sex-forbud av legen.

Roberto har hele tiden vært på utkikk etter en kvinne etter hans smak i huset. Han har sagt at han savner villige, single damer i huset. Det fikk han da den finske stripperen Janica kom inn i huset. Allerede før hun slapp inn så intervjuet vi i bigbrother.no henne for å høre om en 30 år gammel kjekkas var av interesse. Og det sa hun ville være farlig. Hun hadde helt rett. For det førte umiddelbart til sex.

Se intervjuet med Janica før hun gikk inn i huset.

560646

To netter igjen

Med en gang Janica kom inn i huset pekte hun ut Roberto som var mest sexy. Hun var dermed enig med de norske seerne som kåret ham til husets mest sexy. Og Roberto synes Janica var flott å hvile øynene på. Dermed måtte noe skje. Og kanskje vil det utvikle seg. På søndag skal riktignok Janica tilbake til Finland, men det er jo fortsatt to netter igjen.

Les også: Andreas P må møte Siv Anita i bleie