Torsdag ettermiddag fikk deltakerne montert en strippestang midt i stua. Dette til alle store glede, men kanskje mest av alt Janica som har lovet å strippe hvis hun fikk inn en strippestang. Hun er nemelig proffosjonell stripper og lærer mer den villig bort et par pikante triks. Og det forrykende strippeshowet i «Big Brother»-huset torsdag kveld, gir tydeligvis mersmak for noen av deltakerne.

Les også: Se Janicas dampende strippeshow

Strippingen ga mersmak

Etter strippeshowet lærer Janica velvillig bort noen triks til Lena Charlotte. Mens Lena Charlotte etter beste evne prøver å slenge seg rundt strippestangen, gir Janica små instrukser.

– Det var nesten, sier Lena Charlotte heseblesende og rød i ansiktet.

– Du må trene og bruke den indre muskulaturen, slik at du får heist deg opp på stanga, sier Janica og legger forteller hva hun pleier å gjøre.

Lena Charlotte har tydeligvis ikke tenkt til å gi seg før hun har fått det til og hiver seg nok en gang ivrig rundt strippestanga. Denne gangen låser hun lårene ekstra godt rundt stanga og klarer å heise seg opp ned til Janicas store begeistring.

– Dette synes jeg var veldig moro, sier Lena Charlotte i det hun endelig klarer å heise seg opp ned på stanga.

Les også: Her stripper Roberto for sin sexy finne

Den finske stripperen skuffet ikke og leverte et forrykende strippeshow da hun åpnet ballet torsdag kveld.

– For en kropp!

Til tonene av Marylin Manson entrer Janica gulvet, og da er det «all eyes on her», for å si det på godt norsk. Til de andre deltakernes store begeistring låser hun lårene rundt stanga og heiser opp og ned, opp og ned.

Resten av gjengen har fått dollarsedler som etterhvert flittig stappes ned i trusa til stripperen. Det er ingen tvil om at Janica har gjort dette ett par tre ganger før.

– Se på den kroppen! For en kropp! Kommenterer Caroline entusiastisk.

Men Janica har mer på lager, én av gutta får eksklusiv behandling.

Les også: BB-Caroline klår heftig på Lena Charlotte

Robertos lapdance

Supersensuelt kommanderer Janica med seg Roberto ut på gulvet. Der plasserer hun ham i en stol, og idet rumpa hennes er i fanget hans så kan ikke gliset til mexikaneren være bredere.

Men det er bare oppvarmingen. Etterhvert kaster hun BH-en, og Roberto får sannsynligvis alle sine drømmer fra ensomme kvelder offshore oppfylt.

Så hett ble det for Roberto at han måtte ta en tur i dusjen for å kjøle seg ned etterpå.

Les også: BB-Andreas P trosser smertene når han stripper