MORO: Stig Henrik Hoff og Kristofer Hivju har sammen med Jørgen Langhelle, Trond Espen Seim, Jan Gunnar Røise, Jo Adrian Haavind og Ole Martin Aune Nilsen hatt det gøy på innspilling av Hollywood filmen «The Thing»
MORO: Stig Henrik Hoff og Kristofer Hivju har sammen med Jørgen Langhelle, Trond Espen Seim, Jan Gunnar Røise, Jo Adrian Haavind og Ole Martin Aune Nilsen hatt det gøy på innspilling av Hollywood filmen «The Thing»

Nordmennene laget full fest på «Hollywood»-filmsettet

Jørgen Laghelle: – «Team Norway» er best sammen!

Hollywood-filmen «The Thing» har endelig kommet til norske kinoer.

Med hele syv nordmenn på rollelisten har Norge blitt godt representert i den nyeste versjonen av filmen som er spilt inn i Canada.

Les også: Kona til Stig Henrik Hoff driter i Hollywood

Laget fest og moro

Jørgen Langhelle , Stig Henrik Hoff og Kristofer Hivju kunne fortelle at de tok seg godt til rette på filmsettet.

– Det var en scene hvor vi holdt på med ren improvisasjon. Vi begynte å synge «Hei lå le lå» og da skulle de egentlig klippe, men da bare fortsatte vi å danse og lage fest. Så gikk bare kamera og det endte med at resten av dagen ble til å lage fest, forteller Hivju.

Se video øverst i saken

De syv nordmennene har blitt gode venner etter å ha delt denne opplevelsen, og Stig Henrik er raskt ut for å rette opp når kameraten Hivju sier noe feil.

– Det er morsomt at den hetet «Hei lå le lå» og ikke «Samiid Ædnan», ler Stig Henrik.

Skryt i internasjonal presse

Til tross for at filmen har fått middels anmeldelser både her hjemme og i USA, er det spesielt en person som har utmerket seg i den internasjonale pressen.

Og det er ingen ringere enn vår egen Jørgen Langhelle.

Nettstedet Cardinal Points skriver blant annet følgende i sin anmeldelse:

« ... Noe av det beste skuespillet kommer fra en mann som ikke sier et ord engelsk i filmen, Jørgen Langhelle....Han gjør eller sier noe enten badass eller moro i hver eneste scene han dukker opp i.»

En annen anmeldelse fra Firstshowing.net skriver om nordmannen:

«Skuespillet er bra (spesielt fra Mary Elizabeth Winstaed og den fantastiske Lars, som spilles av Jørgen Langhelle».

Langhelle legger ikke skjul på at det er gøy med gode tilbakemeldinger.

– Jeg kan ikke være mer jålete enn å si at det er deilig å få skryt, men nå må jeg å si at jeg synes «Team Norway», vi er best sammen, sier han ydmykt.