Andreas P bleiestraff
Andreas P bleiestraff

Andreas P må møte Siv Anita i bleie

Det tapende laget må nemlig sitte i bleie hele LIVE-sendingen.

Denne uken har deltakerne vært delt opp i to lag som har konkurrert mot hverandre med Joakim og Caroline som lagledere på hvert sitt lag. Det var til slutt Carolines lag som seirede ut av konkurransen etter at Lena Charlotte som brøt reglene under gårsdagens konkurranse og gikk over streken. Som belønning får de spabehandling utført av taperlaget.

Les også: Andreas P kan ryke før Siv Anita kommer hjem til BB-huset

Vinnerlag på spa

Vinnerlaget får også bestemme straffen til det tapende laget. De kunne velge mellom å høre sexlydene mellom Janica og Roberto som «Big Brother» har gjort lydopptak av, eller at det tapende laget skal sitte iført bleier gjennom hele livesendingen på søndag.

Les også: BB-Joakim går fra klining til nominering

Ikke overraskende ble det bleiestraff, og det går ikke upåpakket hen hos enkelte deltakere. Ikke nok med at han kanskje ryker ut før Siv Anita er tilbake, må han kan han risikere å møte henne på vei ut av huset iført bleie.

– Jeg går ikke ut av huset i bleie

– Det laget som ikke jukset under konkurransen skal bli enig om en av følgene staffer: Janica og Robertos koselyder fra i natt sendes ut på høytalleren på ubestemt tid, eller jukselaget på sitte i bleier under liveshowet, leser Caroline opp fra brevet fra «Big Brother»

– Jeg går gjerne i bleie, roper Lena Charlotte entusiastisk og får raskt støtte fra David.

– Jeg kan godt sitte i bleie, men jeg synes synd på de som eventuelt skal ut, sier han.

– Jeg går ikke ut av «Big Brother»-huset i bleie, sier en bestemt Andreas P.

Les også: Andreas P depper etter BB-kjærestens tårer

Sympati for Andreas P

Det blir en høylytt diskusjon blant deltakerne, men de fleste har sympati for Andreas P og skjønner at han ikke ønsker å takke for seg i bleie. Men til slutt blir de enige om at bleiestraffen er den beste løsningen.

– Andreas P kan jo ha den utenpå buksa, sier Magnus og legger til at han føler at Janica og Robertos koselyder blir straff for begge lag.

– Da bestemmer vi oss for at jukselaget må sitte i bleier under livesendingen, sier lagleder Caroline bestemt.

Det ser derfor ikke lyst ut for Andreas P etterlengtede gjensyn med BB-kjæresten.

Les også: Big Brother-Andreas P erklærer krig mot finske Ben

562278