stella mwangi
stella mwangi

Stella Mwangi: – Jeg hadde lyst til å gi opp

Snakker ut om den vanskelige tiden i «Skal vi danse».

Alltid like blide Stella Mwangi har gjort det skarpt i «Skal vi danse», men for kort tid siden var hun nære på å selv si stopp i konkurransen.

Stella: –Ting blir veldig seriøst

Vakre Stella har nemlig slitt med motivasjonen i «Skal vi danse», og var inne på tanken om å trekke seg.

– Det var veldig vanskelig for meg. Det var det. Og jeg sa til Asmund (Grinaker, Stellas dansepartner, journ.anm.) at jeg orker ikke. Jeg orker ikke!

– Var du rett ved at du ville gi opp?

– Jeg hadde lyst til å gi opp, ja. Du havner på en måte i en boble, hvor ting blir veldig seriøst, og du ser at alle de andre får det til, og så er det bare du som ikke får det til. Da blir man litt stresset.

Les også: Stella gir blaffen i truse- og puppeglipp

Måtte i tenkeboksen

Det var overraskende for Stella å kjenne på følelsene som kom da hun ikke klarte å lære seg quickstep for to uker siden, og dermed vurderte å trekke seg.

– Jeg sa til Asmund at jeg ikke vet om jeg får til dette, og så gikk jeg rundt og tenkte meg om, og fant ut at jeg måtte bare fortsette og ikke slutte nå.

– Man blir litt sårbar og følsom

For heldigvis gjorde ikke Stella alvor av planene.

Vendepunktet ble gode dommerpoeng.

– Man blir litt sårbar og følsom. I alle fall når Tor Fløysvik sa at det var perfekt. Og jeg som skulle gi opp på denne dansen. Da tenker man bare wow, og at man kan få til hva som helst.

Droppet en dag på dansetrening

Denne uken droppet hun en dag med dansetrening, for å spille inn ny musikkvideo til låta «Hula Hoop», og slikt hjelper på motivasjonen.

Humøret er nå tilbake på topp.