Erik Huseklepp og resten av Portsmouth laget står uten manager etter at Steve Cotterill fant seg ny jobb fredag. (Foto: PA Wire/Pa Photos)
Erik Huseklepp og resten av Portsmouth laget står uten manager etter at Steve Cotterill fant seg ny jobb fredag. (Foto: PA Wire/Pa Photos)

Portsmouth-fan til Huseklepp: – Du kan få ha sex med min kone

Erik Huseklepp har fått en flott start på sitt opphold i England og er allerede blitt en populær mann blant «Pompey-fansen».

Erik Huseklepp fikk en tung start på livet som utenlandsproff i italienske Bari. Serie A-klubben slet med å betale både lønningene til Huseklepp og overgangssummen til Brann.

Den tidligere Brann-spilleren kom til Championship-klubben i sommer og etter en noe svak start har landslagsspilleren imponert både manager og fans i Portsmouth.

27-åringen har nylig fått en ny sjef. Steve Cotteril sluttet som Portsmouth-manager for å bli manager i Nottingham Forest.

Skryter av Huseklepp
Midlertidig er det den tidligere assistenten Guy Wittingham som leder «Pompey» og den nye sjefen er full av lovord om sin nye norske stjerne.

– Erik våkner til live når ballen er i hans føtter. Det vi må gjøre er å sørge for at ballen er der så ofte som mulig, forteller Wittingham til Skysports.

Vikarmanageren mener Huseklepp stadig lærer nye ting om den engelske fotballstilen og er samtidig klar på hva som er grunnen til nordmannens populæritet blant supporterne.

– Han lærer stadig nye ting om hvor han må jobbe, særlig når han må komme seg tilbake etter at vi har mistet ballen. Men når ballen kommer i føttene hans lyser øynene hans opp og man kan skjønne hvorfor fansen synger navnet hans.

Du kan få ligge med kona mi
Og synge navnet hans gjør de. Hør bare på denne tillitserklæringen fra en supporter som villig låner vekk kona til lysluggen.

Portsmouth ligger på en 16-plass i Championship og Ole Gunnar Solskjær har blitt linket til den ledige managerjobben.

Les også: Engelsk avis: – Portsmouth vil ha Solskjær