tkfn djuice konk2uke (Foto: Stine Merethe Eid)
tkfn djuice konk2uke (Foto: Stine Merethe Eid)

Vinn fet mobil og gratis bruk i ett år!

Bli med i Torsdag kveld fra Nydalen og djuices store app-konkurranse.

Mens de første ukevinnerne venter i spenning på pakke i posten, ruller konkurransen videre.

Husk: Du kan delta alle de fire ukene, med så mange forslag du måtte ønske, og være med i kåringen hver eneste uke frem til den endelige avgjørelsen..

Vi har lenge hatt planer om å lage en egen app til Torsdag kveld fra Nydalen.

Men som i alle store bedrifter må ledelsen prioritere, og på app-listen i TV 2-systemet er det ennå en stund til Torsdag kveld-gjengen havner på toppen.

Dette har alle full forståelse for, men utålmodige som gjengen er, har vi funnet en løsning som ikke bare går raskere, men som også gir deg en mulighet til å være med å bestemme - og kanskje til og med stikke av med en fet mobiltelefon.

djuice spanderer 50.000,-

For å få fortgang i app-utviklingen har Torsdag kveld fra Nydalen har slått seg sammen med djuice i det vi tror er den mest spennende og utfordrende måten å lage en Torsdag kveld-app.

Kort fortalt går dette samarbeidet ut på at djuice stiller 50.000,- til disposisjon for å få laget en kul app til oss, og det er her du kommer inn.

Nå mener vi selvsagt ikke at du skal lage den nye Torsdag kveld-appen selv, men siden vi er bitte litt usikre på hvordan du vil at denne appen skal fungere, tenkte vi be deg om hjelp og råd.

Denne Samsung Galaxy S2 kan bli din.
Denne Samsung Galaxy S2 kan bli din.
Vi vil derfor de neste tre ukene arrangere ukeskonkurranser der du kan levere inn dine forslag, enten i form av en app-beskrivelse med ord, med bilder eller med en filmsnutt. Vi kan ta imot det meste, så det er opp til deg å bestemme hvordan du vil presentere ditt app-forslag for oss.

Hver uke plukker vi så ut de tre beste forslagene, og alle de tre ukevinnerne vil motta hver sin flunkende nye Samsung Galaxy S2 fra våre snille onkler i djuice. Denne mobilen, som har fått terningkast 6 av mobilen.no, har en verdi på ca. 5 500,- og er en lynrask og brukervennlig mobil med svært gode menyer. Den har også et bra kamera med HD-opptak.

Vinneren får ett års gratis abonnement og tur til Torsdag kveld-studio

Etter fire uker tar vi så for oss de til sammen 12 forslagene vi har falt for, og kårer en endelig vinner.

Om den endelige appen blir helt som vinnerforslaget er selvsagt ikke 100% sikkert. Husk at vi tross alt har økonomiske begrensninger.

Det som derimot er sikkert er at den som blir kåret som vinner vil få djuice-abonnementet all in 1 L gratis i et helt år. Det vil si at djuice spanderer månedsprisen på 349,- de neste tolv månedene. Dette har en totalverdi på 4 188,- Abonnementet inkluderer hele 1000 minutter, 1000 sms og 1000 MB data hver eneste måned og burde rekke for de aller, aller fleste.

I tillegg henter vi vinneren til Oslo hvor vedkommende får sjekke inn på hotell og så være med på en inspiling av Torsdag kveld fra Nydalen og møte gjengen bak scenen.

Det er vel egentlig ikke noe å lure på? Her er det bare å sende inn så mange forslag du måtte ønske, og det er kun din egen fantasi som setter grensene. Ha likevel i bakhodet at appen bør basere seg på teknologi som allerede er utviklet. Hvis ikke kommer vi nok ikke i mål innenfor budsjettet.

Vi gleder oss til å se hva du sender oss.

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her!

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!