Nominering Uke 10
Nominering Uke 10

Andreas P kan ryke før Siv Anita kommer hjem til BB-huset

Han er nominert sammen med SIlje.

Torsdag var det igjen duket for åpen nominasjon i «Big Brother»-huset. For andre gang på rad gikk Tine igjennom uten å bli nominert, mens Andreas P må bite negler nok en søndag.

På søndag avgjøres det om kokken må reise hjem fra huset.

Les også: «Big Brother»-Andreas P kan ha fått alvorlig leversykdom

Kokk med humørsvigninger

Helt fra dag én har Andreas P vært en dominant og tydelig deltaker. Spesielt har han fått mye oppmerksomhet for sin velvilje til å gå inn i harde, og noen ganger meningsløse, diskusjoner. Noe hans bror har irritert seg over.

Les mer: Full utrykning fra «Big Brother»-dusjen

Og at han har temprament viste han tydelig under militæruka. Han fikk et oppdrag underkjent, og reagerte på særdeles sterkt vis.

547986

Hans hete forhold til Siv Anita har også fått mye oppmerksomhet. De har per dags dato ikke hatt sex i huset, men har kost seg godt likevel.

Den siste uka har Siv Anita vært i det finske «Big Brother»-huset, og onsdag fikk Andreas P se en video som viser BB-kjæresten kysse en av de finske deltakerne. Det hadde han, naturlig nok, ikke særlig sansen for.

Les også: BB-kompis: – Janica er ikke bra nok for Roberto

Mener du Andreas P bør få bli i huset og konfrontere Siv Anita?

Ring: 829 49 203

SMS: 3 til 26700

– Silje er ikke snill

Hun er den andre som risikerer å måtte ta den tunge veien ut av huset på søndag. Under nominasjonen fikk hun to poeng av Roberto.

– Når du drikker er du veldig snill mot meg, men ikke når du er edru, oppga han som grunn.

Les mer: David: – Jeg har hatt det en gang

Silje kom inn i huset som utfordrer, og den usjenerte kongsvingerjenta gjorde seg raskt bemerket ved å kaste alt av klær så nært som trusa, og dusjet sammen med Benedikte. Og nettopp i dusjen har 22-åringen skapt mange scener. Først var hun blyg da David så på at hun vasket seg, men pipa fikk en helt annen lyd senere.Hun inviterte nemlig Roberto inn til seg i dusjen da hun skulle foreta sitt intime «hårstell».

Se klippet her

553711

Ønsker du at Silje skal få mer tid i huset?

Ring: 829 49 219

SMS: 19 til 26700