wtNY
wtNY

Her er kjendishistoriene som sjokker Norge

Kjendisene avslører sine høyst personlige historier.

I den ferske biografien om folkekjære Åge Aleksandersen kommer det fram sider ved artisten som har vært ukjent for offentligheten i alle år.

Han avslører blant annet detaljer om selvmordsforsøk og utroskap.

«Han hadde kommet hjem til hybelen hos tante Pusi midt på natta, og laget et helvetes rabalder. Pusi ble urolig og gikk inn til ham. Der fant hun Åge med pulsårene på begge håndledd skåret over», heter det i boken «Åge – Historien om Norges største rocker».

Les mer: Åge Aleksandersen om selvmordsforsøk og utroskap mot kona

Brøt sammen

Åge er ikke alene om å dele av sine innerste hemmeligheter og nedturer etter å ha vært en kjent person for offentligheten i en årrekke.

Da Aylar Lie gjestet TV 2-programmet «Helt ærlig» i 2009, fortalte hun sin forhistorie så rørende at hun selv brøt sammen midt under intervjuet.

I TV-portrettet forteller hun blant annet om sitt turbulente barndom, pornofortiden, voldtekten, hennes omgang med narkotika og den tidligere glamourmodell-karrieren.

Se klipp fra intervjuet i videovinduet under.

Les også: Aylar stoppet TV 2-intervju

370903

Avslørte spiseforstyrrelse

I 2009 valgte også artist Sandra Lyng Haugen å stå fram og fortelle om sykdommen som har preget livet hennes i en årrekke. I ni år hadde hun hatt bulimi, noe hun holdt skjult for offentligheten da hun deltok i «Idol» 2004.

– Jeg har hatt en veldig tung tid. Jeg har rett og slett vært veldig, veldig syk, fortalte Sandra til «God kveld Norge».

Les mer: – Jeg har bulimi

En gråtkvalt Jan Thomas sto i fjor fram hos «God kveld Norge» og fortalte om det anstrengte forholdet til sin alkoholiserte far.

Kjendisstylisten røpte at han i tenårene forsøkte å ta sitt eget liv.

467881

– Jeg forsøkte å begå selvmord da jeg var 15–16 år gammel. Jeg var ferdig i niende klasse og hadde akkurat flyttet til Oslo. Jeg ville bare bort fra alt som hadde skjedd som barn. Jeg ville bort fra familie og miljøet her i Oslo, sa en åpenhjertig Jan Thomas til «God kveld Norge».

Avslørende biografier

En rekke av kjendisenes mest private avsløringer, har også kommet i form av biografier.

I 2009 kom Karita Bekkemellem med boken «Mitt røde hjerte» Her omtalte hun vanskelige ting som spiseforstyrrelser og rusmisbruk i hjemmet.

– Jeg valgte å være ganske personlig og nær. Når jeg først skulle skrive en bok, føler jeg at det ikke hadde blitt min fortelling dersom jeg ikke hadde tatt med barndommen min, oppveksten min, en del av det jeg har opplevd som har preget meg ganske sterkt, sa Karita Bekkemellem til «God kveld Norge».

Også Olaf Thommessens biografi «På utsiden innenfor» kom med sjokkerende avsløringer. Thommessen fortalte i boken om hva som skjedde da han fikk hjerneblødning i 2005, og gikk dypere inn på at ekteskapet med Vendela Kirsebom hadde skrantet allerede lenge før han fikk sykdommen.

«Allerede i forkant av dette hadde vi diskutert skilsmisse», heter det i boken.

Ekteparet gikk fra hverandre i 2007.

Les mer: Ville skilles før hjerneblødning

Moren tok overdose

I Mia Gundersens biografi «Jeg er Mia», som ble utgitt i 2009, kom også hun med en rekke sjokkerende avsløringer. Blant annet kom hun med mange og sterke skildringer fra sin oppvekst. Hun fortalte mye om sitt forhold til moren, og utbroderte hvordan morens narkotikamisbruk var et problem for familien hennes.

Moren døde av medisinavhengighet i 2008. Dette ble også gjengitt og fortalt i Mias dønn ærlige biografi.

Les også: – Jeg hadde kontakt med mor etter hennes død

Slet med fødselsdepresjon

Kathrine Sørland har tidligere snakket åpent om fødselsdepresjonen hun fikk etter at sønnen Leon kom til verden i 2008.

– Jeg klarte ikke å få et ordentlig bånd med ham før det hadde gått en god stund, og det synes jeg var ganske skummelt og ekkelt å erkjenne, fortalte skjønnheten til «God kveld Norge».

361113