shampo
shampo

Shampo før Oilers-kampen: – De er storfavoritter

Vålerenga-treneren er redd for å miste terreng til rivalen - både på og utenfor banen.

Se Stavanger Oilers - Vålerenga på TV 2 SPORT 2 og tv2sumo.no fra kl. 18.50

Oslo/Stavanger (TV 2 Sporten): Åtte seire på rad. Det er rekken til Stavanger Oilers etter at de tapte 2-6 mot Vålerenga 24. september. Torsdag møtes lagene i Stavanger til ny toppkamp. Selv om Vålerenga dominerte forrige lagene var på samme is, mener trener Espen «Shampo» Knutsen at det er hjemmelaget som må tåle favorittstempelet.

– De er jo storfavoritter. De har den desidert bredeste, og kanskje beste troppen. Det er noe de har råd til - det har ikke vi, sier Shampo til TV 2 Sporten.

Les også: Serieleder Oilers scoret tosifret

I Rogaland er optimismen stor. Oilers ser ut til å ha etablert seg helt i toppen av norsk ishockey - og om ikke så alt for lenge står nye Oilers Arena klar. Investor Tore Christiansen mener at den ny arenaen er helt nødvendig, både for Stavanger-klubben og for norsk ishockey.

– Det betyr selvfølgelig at vi har tro på prosjektet og satser for fremtiden. Den eneste sjansen norsk ishockey har til å bli mer attraktiv liga, er ved å satse på nye anlegg, sier Christiansen.

Shampo misunner rivalen sin ny storstue. Nå oppfordrer han Vålerenga-investorer til å sørge for at noe lignende skjer i Oslo.

– Vi er helt avhengig av at vi, som Stavanger, får en ny arena. Vi må henge med der for å unngå at de stikker for langt fra oss, sier Vålerenga-treneren.

Se reportasjen i videovinduet øverst!