berisha
berisha

Månedens fotballtalent - Mai 2011

Valon Berisha fra Viking FK ble kåret til månedens fotballtalent for mai 2011.

Juryens begrunnelse:
"Valon har som underårig spiller vært meget sentral på det Norske G19 landslaget nå i 2 år - i tillegg har han som 1993 modell fått sin debut på det Norske U21 landslaget nå i juni mot England - der han i tillegg var god!"

Valon har også tross sin unge alder etablert seg som en fast og sentral på et Viking lag. Valon er en drivende god midtbanespiller, med gode holdninger i spillet, er en vinnertype som samtidig har ferdigheter til å være en målgjører.

Vinneren har valgt å gi sitt stipend på kr. 50 000,- til Egersund IK.

Statoils talentpris er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund, TV2 og Statoil.

Statoils talentpris deles ut til et fotballtalent, som er valgt ut av en fagjury nedsatt av Norges Fotballforbund. Juryen består i 2011 av Nils Johan Semb, Bård Flovik og Jarle Torske (juryformann).

Gjennom sesongen vil det bli kåret syv unge fotball talenter, en gutt eller jente mellom 15 og 21 år vil bli vinnere av prisen ”Månedens fotballtalent”. En av de syv vinnerne vil på slutten av sesongen kåres til ”Årets unge spiller”. Månedsvinneren får et stipend på 50 000,- kroner som doneres til den klubben som talentet mener har hatt mest betydning for egen utvikling.