Andre Villas Boas var langt fra fornøyd med dommer Chris Foy etter tapet for QPR søndag. (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Andre Villas Boas var langt fra fornøyd med dommer Chris Foy etter tapet for QPR søndag. (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Villas-Boas langet ut mot dommeren etter tapet for QPR

– Dommertrioen gjorde store feil, som påvirket resultatet.

Det kokte på Loftus Road da QPR og Chelsea inviterte til et dramatisk London-derby søndag. Dommer Chris Foy var i søkelyset ved flere anledninger, og Chelsea-manager Andre Villas-Boas var langt fra fornøyd med dommertrioens prestasjon etter den heseblesende kampen.

– Jeg synes ikke dømmingen var bra i dag, og det er ikke første gang det er tilfellet for oss. Jeg vil ikke tro at det er et problem med dommerne vi får, fordi dette er den tredje gangen på rad hvor dommeren direkte påvirker resultatet for oss, sier Villas-Boas.

Se intervjuet med Villas-Boas i videovinduet øverst på siden!

Les også: Røde Chelsea kjempet i senk av QPR

For det gikk til tider hett for seg på Loftus Road. Foy fisket det røde kortet opp fra lomma to ganger, og sendte José Bosingwa og Didier Drogba i dusjen før første omgang var over. Ytterligere sju Chelsea-spillere ble ført ned med gult kort i Foys bok, og Chelsea-manager Andre Villas-Boas var nådeløs i sin evaluering av dommernes prestasjoner.

– Bortsett fra fjerdedommeren, så mener jeg at Chris og hans dommerteam ikke klarer å dømme så emosjonelle kamper som denne. De ga etter for publikum og gjorde store feil, som påvirket resultatet, sier Villas-Boas.

Det meste gikk i motbakke for Chelsea, mens et energisk QPR-lag hadde det meste på sin side.

– For å være ærlig så er det ikke hver dag en får resultater som i dag - ikke når en spiller mot lag med så mye kvalitet. Bare se på benken deres, sier QPR-manager Neil Warnock.

Selv om det var mye frustrasjon å spore i Chelsea-leiren både under og etter kampen, roste Villas-Boas spillerne for måten de gjennomførte andre omgang på.

– En må anerkjenne QPRs mulighet på straffe og i det 78.minutt, samtidig som vi spilte med ni mann i 45 minutter – det gjør det enda mer heroisk og viser hvor dedikert troppen er. Dette er det viktige å ta med seg i dag, sier Villas-Boas.