tårer
tårer

«Big Brother»-Siv Anita oppløst i tårer i det finske BB-huset

Savnet etter Andreas P er stort, og savnet er gjensidig.

På fredag ble Siv Anita kindnappet av en BB-ninja som sendte henne til Finland. Siv Anita skal nemlig tilbringe en uke i det finske «Big Brother»-huset. Der har hun har byttet plass med tobarnsmoren og stripperen, Janica, som har flytttet inn i det norske huset.

God start

Siv Anita så først ut til å finne seg godt til rette, og de finske deltakerne tok seg godt av den norske blondinen. Den første kvelden ble det arrangert fest for Siv Anita, men de finske jentene i huset fikk hverken drikke eller pynte seg, så den norske BB-deltakeren fikk alle gutta for seg selv.

Les mer: Sjokkexit i «Big Brother»: – Jeg angrer ikke på tv-sexen

Savnet kom raskt

Hun fant raskt tonen med den finske BB-Ben, som er kjent for å være «playeren» i huset. Og de to delte til og med et kyss på oppfordring fra de andre. Men den lille flørten hjalp ikke på savnet etter Andreas P. I det finske skrifterommet brøt Siv Anita sammen i tårer, og la ikke skjul på at hun savnet Andreas P. Og savnet var gjensidig.

– Ting er vanskelig, fordi jeg vet det er noen som forlater huset på søndag, og det kan være Andreas P, sier en gråtkvalt Siv Anita iført kostyme. I det norske BB-huset sitter Andreas P og kjenner på tilsvarende følelser.

– Slik jeg ser det har Siv Anita alt. Tøff på utsiden og myk på innsiden. Hun er bare helt fantastisk, avslutter den ubarberte kjekkasen, som ikke legger skjul på at han er stormforelsket i den bortførte BB-kjæresten.

Se følelsene ta overhånd i videovinduet øverst i saken