Didier Drogba (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Didier Drogba (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Røde Chelsea kjempet i senk av QPR

To røde kort og dramatikk da QPR slo London-rival Chelsea.

QPR - Chelsea 1-0

Det ble heldramatisk da QPR kjempet seg til tre poeng mot Chelsea i London-derbyet hjemme på Loftus Road søndag. Røde kort, straffespark og tøffe tak var bare noen av elementene i det som ble en vanvittig forestilling.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Fotballmessig var det lite som tydet på at kampen skulle bli en fest, men dramatisk ble det i alle fall.

Bare åtte minutter ut i oppgjøret fikk QPR straffe etter at David Luiz klønete gikk inn i ryggen på Heidar Helguson i egen sekstenmeter. Islendingen var iskald da han skrittet opp til straffemerket og sendte ballen i mål via hansken til Petr Cech.

Vondt ble til verre for Chelsea da José Bosingwa ble vist det røde kortet etter en drøy halvtime. Høyrebacken kom på etterskudd da Shaun Wright-Phillips ble spilt gjennom, og portugiseren måtte bruke ulovlige midler for å stoppe lynvingen.

Like før pause led Didier Drogba samme skjebne. Spissen gikk hodeløst til i en tofotstakling på Adel Taarabt. Ingen tvil om at Drogba fortjente et rødt kort for den taklingen.

Kampen rullet videre i samme hesenblesende tempo med tøffe taklinger og kortbonanza - I løpet av kampen ble det delt ut to røde kort og ni gule. Alle Chelsea-spillerne som startet og avsluttet kampen ble bokført med et gult kort i protokollen.

Les også: Villas-Boas langet ut mot dommeren etter tapet for QPR

Chelsea presset på i andre omgang etter å ha lagt om taktikken i pausen, men målene uteble og QPR stakk dermed av med tre deilige poeng mot en av klubbens argeste rivaler.