Kenny Dalglish og Luis Suárez. (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)
Kenny Dalglish og Luis Suárez. (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)

Dalglish om Suárez: – En skam at det stilles spørsmål rundt hans integritet

Liverpool-manager Kenny Dalglish tar Luis Suárez i forsvar.

Liverpool og Norwich vartet opp med en meget underholdende kamp på Anfield lørdag. Hjemmelaget produserte gigantiske sjanser på løpende bånd og Luis Suárez hadde flere store muligheter til å avgjøre kampen, men en strålende John Ruddy i Norwich-målet sørget for at Liverpool måtte ta til takke med ett poeng.

Les også: Ruddy i det umulige hjørnet mot Liverpool

Stiller seg bak Suárez
Uruguayaneren har vært i hardt vær den siste tiden etter at Patrice Evra beskyldte spissen for å komme med rasistiske kommentarer etter kampen mot Manchester United forrige helg. Suárez har også fått mye kritikk for det mange mener er overspilling i dueller. Liverpool-manager Kenny Dalglish er skuffet over hvordan Suárez er blitt oppfattet den siste tiden.

– Han er en fantastisk spiller. Han er en spiller med stor integritet, og noen ganger stiller folk spørsmål rundt det. Jeg synes det er en skam at folk stiller spørsmål ved en manns integritet. Kanskje han lider litt av det, men han vil ikke lide som fotballspiller, fordi der er han fantastisk, sier Dalglish til TV 2 Sporten.

Se TV2s intervju med Dalglish i videovinduet øverst på siden!

– Manglet flaks
I kampens siste sekund hadde Suárez alle tiders mulighet til å sende Anfield til himmels, men Ruddy vartet opp med en klasseredning på volleyen fra uruguayaneren. Norwich-manager Paul Lambert var imponert over keeperens prestasjon.

– Noen ganger, i store øyeblikk, leverer store spillere store prestasjoner. Den redningen var fantastisk, og det har jeg fortalt ham. Han har vært fantastisk for meg siden han kom til klubben, sier Lambert.

TV2 Play: Se hele intervjuet med Lambert her!

Liverpool dominerte store deler av oppgjøret og det var smått utrolig at første omgang kun endte med én scoring. Grant Holts hodestøt etter pause satte en demper på hjemmefansens fest, og Dalglish erkjenner at flaksen ikke var på de røde sin side.

– Vi gjorde nok til å vinne kampen. Vi produserte rikelig med sjanser, traff stolpe tre eller fire ganger, og keeperen deres hadde noen gode redninger. I enkelt kamper trenger en flaks foran mål, men det hadde vi ikke i dag. Det gir alltid motstanderen et lite løft, sier Dalglish.

– Det er skuffende at vi ikke fikk betaling for det gode arbeidet vårt.

Roser spillerne
Lambert var stolt av det spillerne hans fikk til mot Liverpool.

– I første omgang har vi litt sceneskrekk. Det fløt ikke like bra som det har gjort tidligere, men i andre omgang synes jeg vi spilte utmerket. Vi spilte uten frykt, noe vi burde gjort i første omgang. Liverpool er et topplag - med spillerne de har og med publikum på deres side er det vanskelig å spille her. Vi holdt oss til oppgavene våre og jeg synes vi fortjente å få noe i dag, sier Lambert.

Norwich har imponert så langt i årets Premier League, og kanarifuglene ligger på sjuendeplass etter kampen mot Liverpool. Både mot Chelsea og United beit de gulkledde godt fra seg, og prestasjonen på Anfield føyer seg inn i rekken av imponerende prestasjoner fra den nyopprykkede klubben.

– Jeg er stolt av spillerne som kommer her og spiller på den måten vi gjøre. Spillerne har vært fantatiske for meg, ikke bare denne sesongen, men også i løpet av de siste årene, sier Lambert.