Mario Balotelli (Foto: Ed Garvey/Pa Photos)
Mario Balotelli (Foto: Ed Garvey/Pa Photos)

Balotelli brukte fyrverkeri på badet - huset tok fyr

Mario Balotelli varmet opp til Manchester-derbyet på sin helt egen måte.

Mario Balotelli har en egen evne til å rote seg borti trøbbel. Nå spørs det om ikke det blir en ny tur inn på Roberto Mancinis kontor.

Fyrverkeri på badet
For Manchester City-spissen ladet opp til byderbyet mot Manchester United sammen med gode kamerater fredag kveld.

Politiet og etterforskere fra brannvesenet underøker brannen i øyeblikket, men det er ikke mistanke om noe kriminelt.

Av en eller annen grunn fant guttegjengen ut at de skulle sende opp fyrverkeri gjennom baderomsvinduet i Balotellis hus.

Det gikk ikke helt som Balotelli & co. hadde planlagt.

– Like etter klokken 1 lørdag morgen ble vi kontaktet angående en husbrann i Mottram St. Andrew. Politiet ga assistanse til brannvesenet i Cheshire og redningssmannskapet, i tillegg til å sørge for at alle i boligen kom i sikkerhet, og at det ikke var noen fare for omliggende eiendommer. Politiet og etterforskere fra brannvesenet underøker brannen i øyeblikket, men det er ikke mistanke om noe kriminelt, sier en talsmann for politiet til The Guardian.

LES OGSÅ: Balotelli forhørt om mafiakobling
LES OGSÅ: – Lagkompisene ødela Balotellis bil med råtten fisk
LES OGSÅ: De Jong: – Balotelli må forandre seg

Måtte ta inn på hotell
Brannen var slukket en halvtime etter at politiet kom til stedet., men det var såpass skader på huset at Balotelli måtte ta inn på hotell for natten. Italieneren skal ha hevdet at det var en av kameratene som forårsaket brannen, men det sprerer ham neppe fra en ny skjennepreken.

Timingen kunne helt sikkert vært bedre for den italienske spissen. Brannen kommer bare dager etter at Mancini gikk ut og skrøt av Balotelli og hans endring av livsførsel.

Hva City-manageren mener om å sende opp fyrverkeri på badet i sene nattetimer to dager før en av sesongens viktigste kamper, blir spennende å se.