Yohan Cabaye (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)
Yohan Cabaye (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

Newcastle fortsatt ubeseiret

Yohan Cabaye fikset Newcastle-seier mot Wigan.

Newcastle - Wigan 1-0

Newcastle har åpnet årets Premier League-sesong fantastisk, og Alan Pardews menn har fortsatt tilgode å tape en kamp etter ni serierunder. Mot Wigan søndag ble det nok en seier etter en sen scoring fra Yohan Cabaye.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Selv om Wigan sliter i bunnen av tabellen etter en svak start på årets sesong, var det ingenting som tydet på at blåtrøyene hadde gitt opp da ubeseirete Newcastle ventet på St. James' Park lørdag. Bare fem minutter var spilt da Victor Moses satte en real støkk i hjemmepublikumet. Hugo Rodallega presset Newcastle-forsvaret, og ballen endte opp hos Moses. Fra ti meter brente midtbanespilleren til, men Tim Krul var med på notene da han mesterlig fikk slått ballen over tverrliggeren.

Les også: Merkelig rødt kort for denne situasjonen: – Det er en dommertabbe
Les også: Svanene kollapset mot sultne ulver

Gjestene fortsatte å yppe seg, og kvarteret ut i kampen kunne Rodallega sendt ballen i mål, men avslutningen gikk like utenfor stolpen.

Leon Best burde sendt Newcastle i ledelsen en halvtime ut i oppgjøret, men en strålende Ali Al-Habsi reddet headingen fra spissen. Demba Ba hadde også alle tiders mulighet til å score for Newcastle, men Al-Habsi reddet avslutningen med et nødskrik. Den tidligere Lyn-keeperen holdt Wigan inne i kampen, men han måtte kapitulere like før full tid.

Ni minutter før slutt dukket nemlig Cabaye opp og ødelagte håpet om seier for Wigan. Ryan Taylor slo et innlegg til Sylvain Marveaux på bakerste stolpe, og innbytteren dyttet ut til Cabaye på sekstenmeterstreken. Franskmannen var iskald og skrudde ballen vakkert i motsatt hjørne.