Nicklas Bendtner (Foto: JON SUPER/Ap)
Nicklas Bendtner (Foto: JON SUPER/Ap)

Bendtner scoret da Sunderland slo Bolton

Viktig trepoenger i bunnoppgjøret mot Bolton.

Bolton - Sunderland 0-2

Bolton og Sunderland var begge avhengige av tre poeng for å komme seg bort fra bunnstriden da lagene møttes på Reebok lørdag. Stéphane Sessegnon og Nicklas Bendtner skjønte hva som måtte gjøres, og spissene fikset en meget viktig seier for «Black Cats» med sine scoringer.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Først omgang på Reebok var et eneste stort gjesp. Darren Pratley sin sjanse etter 14 minutter, og John O'Shea sin heading like før pause, var det eneste som bydde på spenning de første 45.

Etter hvilen tok imidlertid kampen seg kraftig opp. Kieran Richardson fikk tidlig muligheten til å sende gjestene i føringen, men Bolton-forsvarerne ofret seg og fikk hindret scoring.

Connor Wickhams høyrefot holdt på å sende ballen i mål elleve minutter før slutt, men ballen gikk i tverrliggeren. Minutter senere ble det imidlertid scoring for Sunderland etter et massivt press i andre omgang.

Etter litt rot og duellspill i Bolton-forsvaret endte ballen opp hos Sessegnon, som vendte opp og dunket ballen i mål til en fortjent ledelse for Sunderland.

Bolton prøvde å slå tilbake, men da Pratley ikke klarte å sette ballen i mål alene med Simon Mignolet ble det vanskelig for hjemmelaget. Tre minutter på overtid satte nemlig Bendtner spikeren i Bolton-kista etter en vakker kontring.