Snakk om supergründer! Med Mac-en på fanget, godt plantet i sofakroken, har Storli funnet en hobby og nisje som i ekspressfart har gjort ham til riking.

– Her har jeg kort vei til tv, musikk og alt det jeg trenger, smiler han til TV 2s reportasjeteam.

Blant applikasjonene som har gjort at pengene renner inn på sparekontoen, er et program som får Ipads og Iphones til å fungere som lommelykt.

PÅ KONTORET: Storli jobber med applikasjonene fra sofakroken. (Foto: TORD T OLSEN, TV 2)

– På det meste hadde jeg 25.000 kroner dagen i inntekt, og det var ganske enormt og vanskelig å tro, sier gründeren.

Programmet er gratis, og er lastet ned av millioner av brukere verden rundt. Reklamen som følger med applikasjonen gir inntektene. Desember i fjor viste seg å være en spesielt god annonsemåned – og da tok det helt av.

– Hehe ... Da hadde jeg 514.000 kroner på én måned, og det er helt sinnsykt. Sammenlignet med min tidligere jobb på Rema 1000 så er de litt over to årslønner dét, humrer 21-åringen.

Se innslaget fra 21-nyhetene på TV 2 øverst i artikkelen!

Måtte kutte ut Rema-frysedisken

For utvikleren jobbet inntil nylig som frysediskansvarlig på en av de lokale Rema-butikkene i Bodø. Men det som tidligere var en hobby gjorde nå at tiden ikke lenger strakk til.

– Jeg jobbet stort sett hele døgnet. På Rema på dagtid og på kveldene og nettene så satt jeg og programmerte på Mac-en. Jeg er bare 21 år og det er viktig å ikke bli så utbrent i ung alder, sier Storli.

– Hva sier kompisene dine til at du er blitt millionær?

– De tar det med et smil og synes at det er litt stas. De er glade på mine vegne, sier Storli.

LES OGSÅ: Norges ti prosent rikeste har 3x mer enn resten

– Moro å lese kontoutskriftene

Skatteligningen for 2010 viser at 21-åringen tjente nærmere 800.000 kroner i fjor, men det er først i år at inntektene virkelig har strømmet inn. Så langt har han tjent over 2,5 millioner kroner.

– Det er moro og lese kontoutskriftene for tiden. Det tikker inn alt fra tusen kroner dagen til opp mot 8 tusen på en god dag, forklarer Storli.

Han har flere nye ideer på gang, men de er hemmelige inntil videre.

– Det er et stort marked og vanskelig å skille seg ut, men jeg skal gjøre mitt beste. Så får jeg håpe at dette bare er starten på noe stort!

ALT OM SKATTEN 2010:
Sjekk rikingtoppen i din hjemkommune
Ap-milliardær har inntatt inntektstoppen
Gaver ga statsministeren inntektshopp på 800.000
Her er de unge og rike