Kjendispar
Kjendispar

Her er landets rikeste kjendispar

Se hvem som tjener mest.

At Petter Stordalen og kona Gunhild har penger til mat på bordet kommer neppe som noe stort sjokk på de fleste. Mens hotellkongen tjente godt over 67 millioner kroner i 2010, kunne kona innkassere 477.091 kroner.

Det er flere av kjendisparene som har gjort gode penger det siste året, og Dagfinn Lyngbø og Pernille Sørensen er blant dem som har god grunn til å smile bredt.

Se hele listen nederst i saken

Blir rik av humor

Dagfinn Lyngbø står listet med en inntekt like under 5,5 millioner kroner, og med en formue på 12,3 millioner kroner.

Pernille Sørensen har også hatt en solid inntekt det siste året. Hun tjente vel 1,6 millioner kroner i 2010, og hadde en formue like under to millioner kroner.

Se topplisten for din kommune her.

Les også: Nå har Märtha penger på bok igjen

Tone og Aksel har bitt rikere

Aksel Hennie tjener i år som i fjor godt på sin skuespillerkarriere. Med en økning fra i fjor på drøya 850.000 kroner, innkasserte Aksel over 1,8 millioner kroner i 2010. Også Tone Damli har tjent bedre det siste året, og har doblet inntekten. Hun står oppført med i underkant av 1,2 millioner kroner i 2010.

Les også: Harald er Norges nye talkshowkonge

Penger på bok

Lene Marlin og skuespillerkjæresten Kåre Conradi har også penger på bok. Lene Marlin står oppført med 330.725 kroner i inntekt i fjor, men har til gjengjeld en formue på hele 17 millioner kroner.

Conradi tjente bedre enn kjæresten, og innkasserte i overkant av 550.000 i fjor. Han er også oppført med formue på over 1,4 millioner kroner.

Les også: Sunde slår knockout på artist-Norge

970