Siv Anita pakker
Siv Anita pakker

Siv Anita flytter inn i det finske «Big Brother»-huset

«BIg Brother» splitter opp turtelduene.

I dag fikk alle deltakerne beskjed om å pakke koffertene sine. De vet enda ikke hvem som må dra til Finland, men vi kan avsløre at det er Siv Anita som skal utvide horisonten og flytte inn i det finske «Big Brother»-huset. Seerne vil selvfølgelig fremdels kunne følge henne mens hun er i Finland. Samtidig som Siv Anita flytter inn i det finske «Big Brother»-huset, flytter en finsk deltaker inn i det norske BB-huset. Det er tid for sesongens swap, hvor to land bytter deltaker.

Les også: Finsk «Big Brother»-deltaker skal sjokkere Norge

Splitter turtelduene

Grunnen til at «Big Brother» har valgt å sende Siv Anita til den finske «Big Brother» forklarer produsent Kim Orerød slik:

– Vi er spent på hvor sterkt forholdet mellom Siv Anita og Andreas P egentlig er, og om det fremdels vil vare hvis vi tar henne ut av huset. Derfor har vi valgt å splitte de opp og sende Siv Anita til Finland, sier han.

– Det blir også spennende å se hvordan Andreas P reagerer når den nye og ekstreme finske deltakeren flytter inn i huset.

Les også: Norsk deltaker sendes inn i dette BB-sjokkhuset

God represtentant

Tobarnsmor og stripper, Janica (30) har nemlig ikke lagt bånd på seg i den finske produksjonen. Hun har både strippet og hatt sex flere ganger, samt skapt mye splid blandt de andre delatkerne. Siv Anita har hatt en litt mer dempet rolle, men totalt sett har hun gjort en god figur.

– Vi synes også Siv Anita er en god representant for norske «Big Brother», og synes derfor det er riktig å sende henne over, legger han til.

Les også: Moren klarte ikke fortelle Siv Anita at hun skulle dø av kreft

Mange bytter

Det er ikke første gang man bytter deltakere i «Big Brother». I 2006 kom Thailandske Krit Trairatna til det norsk/svenske-huset og var på besøk 7 dager. Anton Granlund reiste til Thailand for å være en uke i BB-huset i Bangkok. I fjor byttet Israel deltaker med Spania og i Finland har man flere ganger byttet deltakere med utenlandske produksjoner, blant annet Fillipinene.

Les også: Lyver, kysser og dolker i ryggen for «Big Brother»-millionen

Til Afrika

Men de som har vært mest aktive er engelskmennene. De har byttet deltakere med Tyskland, Australia og mest overraskende Afrika:

– Afrika. Det er fenomenalt. Jeg kan ikke tro det, sa den engelske deltakeren Cameron da han fikk vite hvor han skulle reise.

Les også: Fuktig flørting i huset

546929