Henning Berg og Espen Søgård (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Henning Berg og Espen Søgård (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)

– Feil mann for LSK

Espen Søgård kritiserer Henning Berg.

Henning Berg angripes fra alle kanter etter nok en skuffende LSK-sesong. Espen Søgård mener treneren er feil mann for Lillestrøm - og TV2 vet at klubbledelsen vurderer å sparke Berg to år før kontrakten utgår.

Kritiserer Berg
Etter 13 sesonger i Lillestrøm måtte Espen Søgård til Kristiansand for å fortsette karrieren. LSK-veteranen mener Henning Berg ikke er rett mann for trenerjobben på Åråsen.

– Sånn som ting ble for meg i LSK, så var det feil trener - i og med at han hadde den sportslige vurderingen som han hadde, sier Søgård.

Les også: – Aabrekk gir seg som Sogndal-trener på dagen

Anthony Ujah gikk i gårsdagens Romerikes Blad til frontalangrep mot LSK-treneren - og også Nosa Igiebor mener Berg forskjellsbehandler spillerne.

– Det jeg ble straffet for, ville ikke kapteinen blitt straffet for. En annen spiller ville ikke blitt straffet, sier Igiebor - som nå spiller i israelske Hapoel Tel Aviv.

– I motgang er det lettere at folk ytrer meninger og kritiserer, spesielt utenifra, sier Henning Berg.

Les også: Christer Kleiven kan velge og vrake i Tippeliga-klubber

Ikke redd for å miste jobben
Også supporterne har angrepet Berg for mangel på entusiasme og resultater - TV 2 vet at Lillestrøm-ledelsen vurderer å kvitte seg med treneren denne høsten.

– Er du redd for å miste jobben din?

– Jeg tenker ikke i de baner i det hele tatt. Jeg er opptatt av den jobben jeg gjør her, og føler jeg har en god dialog både oppover i systemet - og nedover i systemet, sier Berg til TV 2 Sporten.

Det har ikke lyktes TV 2 å komme i kontakt med Lillestrøms styreleder Per Mathisen.