TEVEZTRASH2 (Foto: SkySports)
TEVEZTRASH2 (Foto: SkySports)

Oppfordres til å kaste Tévez-trøyer

Hatet mot Carlos Tévez samler fansen i Manchester.

Carlos Tévez har klart kunststykket å gjøre seg til fiende nummer én i Manchester. Først forlot han Manchester United til fordel for byrival City i 2009, før han nektet å spille i Citys mesterligakamp mot Bayern München i september. Nå forenes klubbene i hatet mot Tévez.

Se video øverst på siden!

Argentineren kommer verken til å spille eller sitte på benken under slaget om Manchester søndag etter at eskapaden i München. Tévez gjør kanskje lurt i å ikke oppholde seg i området rundt Old Trafford på kampdagen.

Les også: Tevez nektet å spille – nå kan City-karrieren være over
Les også: Tévez krever unnskyldning fra Mancini

Tippeselskapet og United-sponsoren Betfair kommer nemlig til å sette opp en container utenfor stadion der en kan «resirkulere» sine Tévez-trøyer.

Containeren har en rød og en lyseblå halvdel, med budskapet «Kast din Tévez-trøye» påskrevet.

– Hva er bedre for oppgitte supportere enn å vise at de vil bli kvitt Tévez med å kaste trøyene, sier talsmann for Betfair, Alex Blake, ifølge Daily Mail.

– De to supportergjengene ser hverandre sjelden øye til øye, men jeg er sikker på at alle blir fornøyde dersom Tévez forlater Manchester i overgangsvinduet i januar.

TEVEZTRASH (Foto: SkySports)
TEVEZTRASH (Foto: SkySports)

Ifølge Daily Mail vil trøyene bli transportert til Tévez sitt hjemland, Argentina, der de vil bli gitt bort til veldedige formål.