perove3 (Foto: TV 2)
perove3 (Foto: TV 2)

Jakten-bonden misfornøyd etter innspilling:
– «Jakten på kjærligheten» er for regissert

Går hardt ut mot TV 2-konseptet.

Per Ove Løvik var en av de seks bøndene som ble plukket ut til høstens «Jakten på kjærligheten» på TV 2, men han er slett ikke fornøyd med hvordan opplegget fungerer, og tror i det hele tatt det er nærmest umulig å finne kjærligheten via et program av denne typen.

– For mye regi

– Det er for mye regi, det er for mye bestemte ting som skal skje, det er kameraer som svirrer rundt en, og det er for mye lydfolk, regissører og for mye dill og dall. Så for meg blir det helt unaturlig, sier Per Ove til «God kveld Norge».

– Er det en setting hvor det er umulig å få fram følelser?

– Ja, eller, umulig er det ikke, men det er forferdelig vanskelig. Hvem er det av vanlige folk fra landsbygda, som får et par kameramenn, en lydmann, en regissør, et helt filmcrew som står over hodet på deg og vil ha svar på ting som du må grave fram dypt fra sjelen din. Det er ikke mange som klarer å svare på det i en vanlig setting, og helt unaturlig blir det når det er en hel dunge av folk som står rundt en. Akkurat den biten kunne jeg vært foruten, og jeg ville ikke ha vært med på dette igjen, sier han.

Pressekontakt i TV 2, Katrine Wergeland, sier at det naturlig nok blir noe regi når man lager et TV-program som «Jakten på kjærligheten».

– Vi skal jo lage et TV-program, så vi har jo med lys og lyd, samt en plan for hvordan ting skal legges opp. Dermed er det naturlig at det blir noe regi, men samtidig gjøres jo alt for at bøndene skal bli presentert på en best mulig måte, sier hun til «God kveld Norge».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

jakten_sumo
jakten_sumo

Les også: Dramatisk frierflukt i «Jakten på kjærligheten»

Forelsket

Per Ove sitter imidlertid igjen med blandede følelser etter å ha medvirket i programmet. Han har nemlig møtt en helt spesiell kvinne som følge av deltakelsen.

– Det har gått veldig godt. Jeg var vel heldig, og har truffet ei som jeg er blitt veldig glad i, og det tror jeg er gjensidig, forteller Per Ove til «God kveld Norge».

Kvinnen han prater om dukket opp i brevbunken programleder Marthe Sveberg Bjørstad leverte på gården i «Jakten på kjærligheten».

Per Ove fikk ikke nok brev til å bli blant de fire bøndene som følges på TV i høst, men klarte likevel å finne lykken på egen hånd.

Les mer: Nå er Jakten-bonden stormforelsket

Mange kjærlighetsbrudd

«Jakten på kjærligheten» har ført til flere forhold – men også mange brudd. Bonde Jostein Sundby falt for frier Mari Edvardsen, og kjøpte et dyrt diamantsmykke til henne. Kort tid etter forsvant følelsene.

I 2008 brøt Magnus Valen-Sendstad og Camilla Madsen forlovelsen. De fant kjærligheten i første sesong av «Jakten på kjærligheten» i 2004. Etter fem år tok forholdet altså slutt.

I 2007 falt Christin Øren Iversen pladask for bonde Anders Berg under innspillingen av «Jakten». Året etter var det slutt.

For alle Jakten-bruddene, se her.