David Luiz, Fernando Torres (Foto: Tom Hevezi/Ap)
David Luiz, Fernando Torres (Foto: Tom Hevezi/Ap)

Her ber Luiz en bønn for Torres

David Luiz ba til høyere makter om at superspissen skulle finne veien tilbake til nettmaskene før kampen mot Genk. Elleve minutter senere smalt det.

Fernando Torres hadde ikke scoret i Mesterligaen siden 8. april 2009, og David Luiz gjorde alt som stod i hans makt for å få spanjolen tilbake i scoringsform.

Ba for Torres-mål
Før onsdagens oppgjør hjemme mot Genk ba brasilianeren like så godt en bønn for lagkameraten. TV-kameraene fanget opp seansen, der Luiz la hånden på Torres' panne og sa noen velvalgte ord.

Les også:Slik endte onsdagens Champions League-kamper
Les også: Endelig mesterligatriumf for City

Og mirakelkuren ble en suksess. Kun elleve minutter inn i kampen satte nemlig Torres ballen i nettet. Da var det hele 875 spilleminutter siden hans forrige nettkjenning i Mesterligaen, som var for Liverpool mot nettopp Chelsea.

Spanjolen fulgte opp med ny scoring etter 27 minutter, og var sterkt delaktig i den overbevisende 5-0-seieren.

Mesterligaen i altomfotball.no: Terminliste | Statistikk

- Handler ikke om enkeltindivider
Chelsea-manager André Villas-Boas var strålende fornøyd med storseieren, men var mer opptatt av å hylle laginnsatsen enn å trekke fram tomålsscorer Torres.

– Dette handler ikke om enkeltindivider, men om laget. Og det viktigste var å vinne, sa Villas-Boas til Sky Sports etter kampen.

Luiz er for øvrig ikke den eneste ballsparkeren på fotballøya som ber til høyere makter om suksess på banen. Manchester United-spiss Javier Hernández pleier å gå ned på kne før kampstart, eller før han blir byttet inn, for å be en bønn.

Hernández har ikke scoret i Mesterligaen denne sesongen, men har notert seg for tre scoringer i Premier League.

Javier Hernandez (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Javier Hernandez (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)