janiz copy (Foto: Big Brother)
janiz copy (Foto: Big Brother)

Finsk «Big Brother»-deltaker skal sjokkere Norge

Blir hun den drøyeste på norsk TV noensinne?

Tobarnsmor, stripper og regnskapsfører Janica (30) fra Kirkkonummi høres ikke umiddelbart ut som en vill og gal «Big Brother»-deltaker, men gjennom sin deltakelse i den finske utgaven av realityserien, har hun motbevist det.

Hun har vist fram brystene og hatt sex på TV flere ganger.

Nå blir hun altså å se på norske skjermer når Norge og Finland nå skal utveksle en deltaker.

Les også: Norsk deltaker sendes inn i dette BB-sjokkhuset

– Håper på ny giv

Produsent for «Big Brother», Kim Orerød gleder seg til å få finske Janica inn i huset.

– Vi vet ikke så mye om henne annet enn det vi har fått servert av Finland, sier han til «God kveld Norge».

I videoen som du kan se øverst i saken, kommer det tydelig fram at 30-åringen har fått bydd på både det ene og det andre i det finske huset.

– Det har skjedd ting i det norske huset også, men finlenderne har hatt mer åpenlys sex og mer fylletester. Det har vært litt mer edgy på festfronten enn vi har vært. Ellers er det ganske likt der som her. Vi forventer hun bryter opp gruppa litt så det blir litt splid i gruppa. Det kan skape en ekstra edge i huset. VI håper det bringer en del giv inn i huset. Hun virker som en som har litt å by på, uttaler Orerød.

Spent på mottakelse

Han er spent på hvordan Janica blir tatt imot av de norske deltakerne.

– Hva som blir hennes er vanskelig å si. Hun er finsk og kommer til det norske huset. Det blir interessant å se hvordan de andre tar henne imot. Det virker som hun er glad i å feste i alle fall, påpeker produsenten.

Særlig er han spent på guttenes reaksjon.

– Det blir også interessant å se hvordan noen av guttene tar henne imot. Roberto har etterlyst jenter av annen karakter enn de som er der nå. Det blir spennende å se hvordan det slår ut, mener Orerød.

Fredag ved 19.30-tiden sjekker Janica inn i «Big Brother»