floysvikoganka
floysvikoganka

Anna Anka: – Jeg synes synd på ham

Hollywood-fruen svarer på Tor Fløysviks «dårligste taper»-beskyldninger.

Lørdag var det Anna Ankas tur til å forlate parketten i «Skal vi danse», etter at hun møtte Noman Mubashir i den store danseduellen. Like etter exiten satte Anka seg på flyet hjem til Los Angeles og barna Ethan og Ellie.

Etter exiten har hun kommet med sterke påstander mot TV 2. Det får Tor Fløysvik til å se rødt.

Dommeren går knallhardt ut mot Hollywood-fruen på sin Facebook-side, og kaller Anka for «Skal vi danses» dårligste taper gjennom tidene.

– Uhøflig og surmuling

Han mener også at Anka er uhøflig i hvordan hun velger å takke for seg i programmet, og skriver at hun får fortsette surmulingen sin i Hollywood.

Anka fnyser av kritikken fra Fløysvik, og tar seg ikke nær av hans beskyldninger.

– Jeg skjønner ikke hvor han kommer fra. Å leve godt er den beste revansjen! Jeg er en vinner, og jeg synes synd på ham som ikke kan se hva ordentlig talent er. Jeg bryr meg ikke om hans meninger. Det var jeg som lagde show, skriver hun i en epost til «God kveld Norge».

Les også: Anna Anka etter danse-exiten: – Jeg kommer ikke til å savne noen

Fikset spill

I sin kritikk mot TV 2 hevder Anka blant annet at «Skal vi danse» er fikset, og at det ble bestemt for lenge siden at det nå var hennes tur til å ryke.

Til Seher.no forklarte Anka beskyldningene med at hun under innspilling av «Happy Day» ble spurt av Jan Thomas om hvordan det føltes å ha vært med i «Skal vi danse».

– Så jeg visste for seks uker siden at det var i dag jeg skulle ryke, sa Anka til Seher og la til:

– Stemmene deres teller ikke, Norge.

Les også: Anna Anka mener «Skal vi danse» ødelegger figuren

– Sier det han mener

Tor Fløysvik vil ikke kommentere sin kritikk mot Anka ytterligere overfor «God kveld Norge».

Pressekontakt for «Skal vi danse» i TV 2 Unn Grethe Berge sier at Fløysvik får stå for sine meninger.

– Tor Fløysvik er en frittalende dommer, og en person som uttrykker seg fra hjertet. Han sier det han mener, og det får han stå for. Generelt etter sesongene har deltakerne vært opptatt av tap og vinn med samme sinn, og de har sett på konkurransen som et spennende eventyr med god pr-effekt. Anna Anka har vært strålende for programmet og på parketten, derfor er det trist at hun avslutter sin tid i «Skal vi danse» slik hun nå har valgt å gjøre det, sier Berge til «God kveld Norge».

Les også: Anna Anka: – Jeg blir såret av beskyldningene