Noman og Nadya
Noman og Nadya

Her bytter danseparet roller

Endelig får Noman lære bort Bollywood-kultur til Nadya.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Noman Mubashir og Nadya Khamitskaya skal åpne lørdagens «Skal vi danse» med en fargerik showdans til sangen «Jai Ho (You Are My Destiny)» av A.R. Rahman og The Pussycat Dolls, som er hentet fra den prisvinnende filmen «Slumdog Millionaire».

Duracell-kaninen Noman

«Skal vi danse»-dommerne har flere ganger karakterisert Noman Mubashir som en Duracell-kanin på dansegulvet, som har svært bevegelige hofter og bobler over av energi. Derfor gleder Nadya og Noman seg veldig mye til denne showdansen, der det er et stort pluss å ha disse egenskapene og showfaktoren er høy.

Nadya har også tidligere uttalt i dansebloggen sin at Noman gjerne lar seg inspirere av Bollywood-musikkvideoer i forkant av treningen på Dansefabrikken, men at disse videoene ikke har passet særlig godt til de strenge dansestilene paret har utført på parketten hittil.

LES OGSÅ: Nadya skjulte graviditeten

Nytt i «Skal vi danse»

Begge to er veldig gira og energiske, og klare for å gå Bollywood på lørdag. Det har aldri vært danset til en Bollywood-låt i «Skal vi danse» tidligere, og hverken Noman eller den profesjonelle dansepartneren Nadya Khamitskaya har danset indisk Bollywood-stil før.

Endelig får danseparet lov til å slippe løs all energien de har og lage et ordentlig fargerikt indisk show på parketten, og de ønsker å blande og eksperimentere med latin-dans og kle det hele inn i ekte Bollywood-stil.

Se hvordan det går når Nadya blander hindi og russisk i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: Dansekjendisene kaster lenkene

Indisk språk og skjerf

For å få inspirasjon til «Jai Ho»-dansen har Noman Mubashir tatt med seg to skjerf, som er vanlige å bruke i Bollywood. Noman og Nadya tar på seg skjerfene som rekvisitter på dansetreningen.

Noman mener også at Nadya må lære seg noen viktigste ord på hindi, og setter igang et lite språkkurs for henne. Selv snakker han gjerne engelsk med indisk aksent, men Nadya synes ikke hindi er like enkelt å snakke.

Her kan du se musikkvideoen til «Jai Ho» med The Pussycat Dolls og A.R. Rahman:

Følg «Skal vi danse» på Facebook.

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside.