Carew-mål løftet West Ham

Landslagsspissen har virkelig begynt å finne scoringsformen.

John Carew hadde god grunn til å juble da West Ham møtte Blackpool lørdag. (Foto: PA Wire/Pa Photos)

Carew herjet med Kypros på Ullevaal tirsdag og fortsatte å vise seg fram lørdag. Formsterke Blackpool åpnet kampen bra, men Carew fikk gjestene ned på jorda da han brukte musklene mot Matt Hill og nikket Julien Fauberts innlegg i hjørnet i det 12. minutt.

Senere i 1. omgang nektet Matt Gilks ham scoring med en beinparade, men nordmannen var involvert igjen da West Ham punkterte kampen med tre raske mål i andre omgang. Han vippet ballen over Gilks slik at Sam Baldock kunne gjøre 3-0 nesten fra målstreken. Til slutt endte det 4-0 på Upton Park. Baldock scoret to ganger og Jack Collison én.

– Flott og overbevisende seier i dag, og selvsagt godt å få en ny scoring, skriver Carew på sin Twitter-profil.

For West Ham-manager Sam Allardyce var det en søt seier. Han snakket tidligere i uken om at han fortsatt er bitter over at Blackpool sparket ham etter at han nesten førte klubben til opprykk i 1996.

West Ham er på 2. plass to poeng bak Southampton, som måtte nøye seg med 1-1 borte mot Derby. Rickie Lambert berget ett poeng for sørkystlaget med sitt 11. mål for sesongen. (©NTB)