tone2 (Foto: TV 2)
tone2 (Foto: TV 2)

Derfor ga Tone Damli Aaberge blaffen i vannlekkasjen

– Det er et problem som kan løses.

Tone Damli Aaberge er lidenskapelig opptatt av trening.

Men ikke engang treningen hjalp etter en sommer preget av tragiske hendelser. Kjæresten Aksel Hennie mistet nemlig broren Annan i en fallskjermulykke.

tone
tone

Les også: Aksel Hennies lillebror (29) død i fallskjermulykke

– For min del, når vi opplevde det som vi opplevde, så betydde trening egentlig ingenting. Det var egentlig ingen ting som betydde noe, for det satte ting i perspektiv, sier Tone til «God kveld Norge».

– Aldri opplevd så triste ting

Hun innrømmer at hendelsen har forandret henne.

– Det har forandret meg ekstremt masse. Jeg har aldri opplevd så triste ting før. For to dager siden fikk vi vannlekkasje i huset. Og da merket jeg at jeg orket ikke å hisse meg opp over det. For det er problem som kan løses. Og det er digg, sier Tone.

Støttet av kjæresten

Kjæresten Aksel har vært en god støtte de siste månedene.

– Vi trekker hverandre opp, og ofte er vi oppe og nede på forskjellige tidspunkt, så den andre kan hjelpe. Vi hjelper hverandre. Vi lever jo 50 prosent av tida med et barn, som krever at vi er tilstede og som ikke er keen på å drive og sørge til enhver tid. Så vi har kommet forholdsvis fort tilbake til hverdagen, hvis man kan kalle det det. Man er jo preget hele veien. Men vi klarer å nyte både «Hodejegerne» og ting som skjer rundt oss, og det er veldig deilig, sier Tone om veien tilbake til hverdagen.

Nå skal hun være frontfigur for merket Bavac.

– Jeg liker trening veldig godt, og føler jeg er svaret på en norsk bygdejente. Jeg skal bruke dem, trene med dem, og komme med tilbakemeldinger. Jeg tror jeg har andre preferanser en profesjonelle idrettsutøvere. Jeg føler jeg representerer mannen i gata, mer eller mindre. Jeg har ganske sterke meninger når det kommer til treningsklær, fordi jeg trener mye, sier Tone Damli Aaberge til «God kveld Norge».