aqua2
aqua2

Aqua-Lene:
– Jeg har gått amok, smadra værelser og toaletter

Popstjernen innrømmer: – Har gjort noen dumme ting.

Aqua har tilsammen solgt 35 millioner singler og plater over hele verden. 10 år har gått siden den siste plata kom ut, men nå er de igjen klare med albumet «Meglomania».

– Det som er så gøy er at man starter helt fra bunnen av, sier Lene Nystrøm til «God kveld Norge».

– Har gått amok

Men popstjernen røper også at det har vært tøffe tak. I et intervju med Dagbladet Magasinet på lørdag, innrømmer hun at hun har gått amok.

– Det har vært mye slitasje. Jeg har gått amok, smadra værelser og toaletter. Så langt ut kan jeg komme. Men jeg har forsonet meg med turene ned i kjelleren. Det er greit å gå amok. Jeg må ned i kjelleren for å være den positive glade jenta jeg er i hverdagen. Jeg destruerer meg selv, sier Lene til Dagbladet Magsinet.

– Som regel er det noe som utløser anfallene. «Nå er det nok». Jeg flipper. Jeg har hoppa i sjøen også, jeg har slått hull i veggen, og den gamle bilen min hadde så mange bulker fordi jeg krasjet den i sinne. Jeg har gjort noen dumme ting, innrømmer Lene videre overfor magasinet.

– Feil å synge om prinser og prinsesser

Til «God kveld Norge» kan Lene fortelle at hun gleder seg veldig til å ta fatt på en ny runde med Aqua.

– Vår beste reise var på førsteplata da vi var på vei opp. Da har man et overskudd og entusiasme som er helt fantastisk, og den har vi nå igjen. Det manglet kanskje på andreplata, da var det masse press og forventninger.

Og Aqua anno 2011 er ganske annerledes enn det de var for ti år siden.

– Det hadde blitt helt feil om vi gikk ut nå og sang om prinser og prinsesser. Det vi går mest opp i nå er å lage en god plate og få lov til å komme ut og spille live. For innenfor vår sjanger er vi et av de beste livebandene. Det tør jeg påstå med hevet hode og strak rygg og hånda på hjertet.